Μειώθηκε ο ρυθμός ανάπτυξης της αγοράς του New Jersey τον Φεβρουάριο

Ο Φεβρουάριος του 2021 ήταν μεν επιτυχημένος για την αγορά τυχερών παιχνιδιών του New Jersey, αφού τα έσοδα ξεπέρασαν τα αντίστοιχα του Φεβρουαρίου του 2020, αλλά δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν και τα αντίστοιχα του προηγούμενου μήνα. Παράλληλα, και ο συνολικός τζίρος της αγοράς σημείωσε μικρή αύξηση, σε σχέση με τον περσινό Φεβρουάριο, αλλά παράλληλα ήταν και ο χαμηλότερος από τον Αύγουστο του 2020.

Όπως είναι φυσικό, οι φορείς της αγοράς είναι ικανοποιημένοι, αλλά η εικόνα του Φεβρουαρίου άφησε μια άσχημη γεύση σε όσους περίμεναν ένα ακόμα συνεχόμενο ρεκόρ από την πλέον επιτυχημένη αγορά τυχερών παιχνιδιών των ΗΠΑ.

 

Οι οικονομικές επιδόσεις της αγοράς του New Jersey

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή, η NJDGE, τα έσοδα του Φεβρουαρίου του 2021 στο σύνολο της αγοράς άγγιξαν τα 288,3 εκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για πολύ μικρή αύξηση, σε σχέση με τα περσινά 287,3 εκατομμύρια δολάρια, αλλά και μείωση, σε σχέση με τα 346,6 εκατομμύρια δολάρια του Ιανουαρίου του 2021.

Παρόμοιες ήταν και οι επιδόσεις της αγοράς στοιχήματος (επίγειου και online) του New Jersey. Τα έσοδα του στοιχήματος δεν ξεπέρασαν τα 46,2 εκατομμύρια ευρώ. Τα έσοδα αυτά ήταν πολύ περισσότερα από τα 17 εκατομμύρια δολάρια του Φεβρουαρίου του 2020 (αύξηση 171,8%), αλλά και σχεδόν τα μισά από τα 82,6 εκατομμύρια δολάρια του Ιανουαρίου του 2021. Αντίστοιχα, ο τζίρος του στοιχήματος ήταν κατά 50,2% υψηλότερος, σε σχέση με του περσινού Φεβρουαρίου (743 εκατομμύρια δολάρια), αλλά χαμηλότερος από του Ιανουαρίου του 2021 και ο χαμηλότερος από τον Αύγουστο του 2020. Σύμφωνα με την NJDGE, τέλος, οι παίχτες ξόδεψαν 689 εκατομμύρια δολάρια στο online στοίχημα και μόλις 53,7 στο επίγειο.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.