Ντεμπούτο στην σουηδική αγορά έκανε η στοιχηματική εταιρεία William Hill

Η στοιχηματική εταιρεία William Hill είχε ανακοινώσει πριν μερικές εβδομάδες την πρόθεσή της να δραστηριοποιηθεί νόμιμα στη νεότευκτη αγορά της Σουηδίας και ήδη πραγματοποίησε το ντεμπούτο της, μετά από έναν αγώνα δρόμου που ολοκλήρωσε κάθε απαραίτητη διαδικασία και εξάλειψε κάθε εκκρεμότητα.

Το έργο της William Hill, βέβαια, δεν ήταν τόσο δύσκολο, αφού δραστηριοποιείται στη Σουηδία μέσω της εταιρείας Evoke Gaming, θυγατρικής της Mr. Green, την οποία η William Hill εξαγόρασε πριν μερικούς μήνες.

 

Ο δρόμος της William Hill προς τη σουηδική αγορά στοιχήματος

Η ιστοσελίδα της William Hill που λειτουργεί νόμιμα στην σουηδική αγορά είναι η williamhill.se. Πρόκειται για την πρώην Redbet.se που λειτουργούσε με ευθύνη της Evoke Gaming (η οποία, όπως και η μητρική της, Mr. Green, ανήκει πλέον στη William Hill). Φυσικά, η Evoke διέθετε και την απαραίτητη άδεια λειτουργίας στη σουηδική αγορά, με αποτέλεσμα οι τυπικές διαδικασίες που έπρεπε να ολοκληρώσει η William Hill να είναι απλοποιημένες.

Χάρη στην εξαγορά της Mr. Green, λοιπόν, η William Hill απέκτησε εύκολα πρόσβαση στη σουηδική αγορά, όπου σκοπεύει να διεκδικήσει ένα μεγάλο κομμάτι.

 

Η νέα ιστοσελίδα της William Hill στη Σουηδία

Η νέα ιστοσελίδα της William Hill τροφοδοτείται από την ηλεκτρονική πλατφόρμα της Kambi και προσφέρει όλες τις γνωστές επιλογές στους παίχτες. Παράλληλα, μάλιστα, επικεντρώνεται περισσότερο σε αθλήματα που είναι αρκετά δημοφιλή στη σουηδική αγορά, όπως το trotting, το χόκεϊ επί πάγου, το bandy, το floorball και τα χειμερινά αθλήματα.

Η William Hill, όμως, δε θα προσφέρει μόνο υπηρεσίες στοιχήματος στη σουηδική αγορά. Στην ιστοσελίδα της βρίσκονται και αρκετά παιχνίδια του καζίνο, όπως φρουτάκια και τα παιχνίδια που διεξάγουν οι ζωντανοί ντίλερ της Evolution Gaming, όπως τα Speed Roulette, Monopoly Live και Lightning Roulette.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.