Κέρδη 100 εκατομμυρίων ευρώ αναμένει για το 2019 η Interwetten

H στοιχηματική εταιρία Interwetten εξασφάλισε κάποια εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019 και, βασιζόμενοι σε αυτά, οι υπεύθυνοι αναμένουν ρεκόρ εσόδων για ολόκληρο το έτος. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι της εταιρίας στοιχήματος δήλωσαν ότι αναμένουν κέρδη τουλάχιστον 100 εκατομμυρίων ευρώ μέσα στο 2019.

Τα κέρδη του πρώτου εξαμήνου, άλλωστε, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και άγγιξαν τα 47,7 εκατομμύρια ευρώ.

 

Αισιόδοξες προβλέψεις για το 2019 στην Interwetten

Τα αυξημένα κέρδη του πρώτου εξαμήνου οφείλονται και στα εξαιρετικά αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου της χρονιάς που διανύουμε. Κατά τη διάρκειά του, τα κέρδη της Interwetten αυξήθηκαν κατά 27% και άγγιξαν τα 25,2 εκατομμύρια ευρώ. Τα αντίστοιχα κέρδη του πρώτου εξαμήνου, από την άλλη, άγγιξαν τα 47,7 εκατομμύρια ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 24%, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2018.

Την πρόβλεψη για το σπάσιμο του ορίου των 100 εκατομμυρίων ευρώ, τέλος, έκανε ο εκπρόσωπος του ΔΣ της Interwetten, Dominik Beier, ο οποίος δήλωσε: “Χάρη στην ομαδική δουλειά μας, πετύχαμε μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019 τα καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα στην ιστορία μας, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019. Δεν έχουμε ακόμη φτάσει στο καλύτερο σημείο μας, όμως, αφού οι περαιτέρω βελτιώσεις στη λειτουργία μας θα μας φέρουν ακόμη πιο ψηλά. ”

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι παράλληλα με την αύξηση των εσόδων, η Interwetten προχώρησε σε μείωση των εξόδων της, ειδικά στον τομέα του μάρκετινγκ. Και, χάρη σε αυτή την απόφαση, τα κέρδη της στοιχηματικής εταιρίας αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο μέσα στο 2019.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.