Εκτοξεύθηκαν τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος της Virginia κατά τον Φεβρουάριο

Η Virginia αποτελεί την Πολιτεία των ΗΠΑ που νομιμοποίησε πιο πρόσφατα το στοίχημα και ο πρώτος πλήρης μήνας λειτουργίας της αγοράς ήταν κάτι περισσότερο από ιδανικός, καθώς τα έσοδα των νόμιμων εταιρειών στοιχήματος εκτοξεύθηκαν! Ο Φεβρουάριος ήταν ο πρώτος πλήρης μήνας λειτουργίας της αγοράς, αφού έκανε το ντεμπούτο της στα μέσα Ιανουαρίου, και η Πολιτεία βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση της λίστας με εκείνες που είχαν τα περισσότερα έσοδα κατά τον πρώτο πλήρη μήνα λειτουργίας τους.

Οι αναλυτές της αγοράς, πάντως, πιστεύουν ότι οι εξαιρετικές επιδόσεις της αγοράς στοιχήματος της Virginia θα μειωθούν τους επόμενους μήνες. Άλλωστε, ο Φεβρουάριος προσέφερε μεταξύ άλλων τη νεωτερικότητα του νόμιμου στοιχήματος, ενώ οι περισσότερες νόμιμες εταιρείες στοιχήματος ξεπέρασαν τον εαυτό τους σε προσφορές και άλλα κίνητρα προς τους παίχτες.

 

Το εξαιρετικό ξεκίνημα της αγοράς στοιχήματος της Virginia

Η αγορά στοιχήματος της Virginia ξεκίνησε τη λειτουργία της στα μέσα Ιανουαρίου και κατά το διάστημα των δύο εβδομάδων που λειτούργησε εξασφάλισε έσοδα 58,9 εκατομμυρίων δολαρίων. Τον Φεβρουάριο, όμως, τα έσοδα τετραπλασιάστηκαν! Συγκεκριμένα, τα έσοδα άγγιξαν τα 265,8 εκατομμύρια δολάρια και αποτελούν το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ των ΗΠΑ για τον πρώτο πλήρη μήνα λειτουργίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, τεράστια αύξηση σημείωσε και ο τζίρος. Συγκεκριμένα, τα 5,4 εκατομμύρια δολάρια που αποτελούσαν τον μέσο όρο καθημερινού τζίρου κατά τον Ιανουάριο άγγιξαν τα 9,5 εκατομμύρια δολάρια κατά τον Φεβρουάριο. Η αύξηση ημερήσιου τζίρου είναι καλύτερη που έχει πετύχει οποιαδήποτε Πολιτεία στις ΗΠΑ.

Οι στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Πολιτεία, πάντως, βγήκαν ζημιωμένες, παρά την τεράστια αύξηση εσόδων, καθώς ξόδεψαν πάρα πολλά χρήματα στις προωθητικές ενέργειες, προκειμένου να προσεγγίσουν παίχτες κατά τον Φεβρουάριο. Οι προσφορές τους αναμένεται να μειωθούν τις επόμενες εβδομάδες και τους επόμενους μήνες, ενώ παράλληλη πορεία αναμένεται να ακολουθήσουν και οι επιδόσεις της αγοράς, η οποία θα πάψει να είναι αυτό το νέο και διαφορετικό που προσέλκυσε τόσους πολλούς παίχτες.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.