Υπηρεσίες εθελοντικού αποκλεισμού προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Pinnacle

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Pinnacle ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία, η οποία θα της επιτρέψει να προσφέρει υπηρεσίες υπεύθυνου στοιχηματισμού, αλλά και εθελοντικού αποκλεισμού από τα τυχερά παιχνίδια στα μέλη της. Συγκεκριμένα, η Pinnacle συνεργάζεται πλέον με την GamBan, η οποία έχει δημιουργήσει ένα λογισμικό που επιτρέπει στους παίχτες να ζητούν τον αποκλεισμό τους από κάθε ιστοσελίδα τυχερών παιχνιδιών.

Το λογισμικό της GamBan θα είναι σύντομα διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Pinnacle και τα μέλη της που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο θα μπορούν να το χρησιμοποιούν, προκειμένου να μπλοκάρουν κάθε είδους ιστοσελίδα τυχερών παιχνιδιών από τον υπολογιστή και το κινητό τους. Μα άλλα λόγια, το μπλοκάρισμα δε θα αφορά μόνο στην ιστοσελίδα της Pinnacle, μα σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα τυχερών παιχνιδιών.

 

Η νέα υπηρεσία της Pinnacle

Το λογισμικό της GamBan είναι σχεδιασμένο, ώστε να προστατεύει όσους παίχτες αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο. Η βασική λειτουργία του είναι να αποκλείει τους παίχτες που το επιθυμούν από κάθε ιστοσελίδα που προσφέρει τυχερά παιχνίδια, αρκεί να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και να ενεργοποιήσουν τη συγκεκριμένη ρύθμιση. Η Pinnacle, μάλιστα, δεν είναι η πρώτη στοιχηματική που προσφέρει το συγκεκριμένο λογισμικό, αφού η GamBan έχει ανακοινώσει αρκετές αντίστοιχες συνεργασίες, ειδικά στις ΗΠΑ (όπως η FanDuel και η Unibet).

Όπως είναι φυσικό, το λογισμικό της GamBan θα προσφέρεται δωρεάν στα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Pinnacle και το μόνο που θα έχουν να κάνουν οι παίχτες που θέλουν να το χρησιμοποιήσουν θα είναι να το κατεβάσουν στον υπολογιστή ή στο κινητό τους. Και με αυτόν τον τρόπο, θα προστατεύονται αποτελεσματικότερα από τις επιπτώσεις του εθισμού στον τζόγο.

Αυτός, άλλωστε, είναι και ο σκοπός της Pinnacle. Τους τελευταίους μήνες, η στοιχηματική ιστοσελίδα έχει επενδύσει αρκετά χρήματα σε έρευνες που αφορούν στην ανάπτυξη νέων μεθόδων προστασίας για τους παίχτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο και η συνεργασία με την GamBan είναι το πρώτο βήμα της στον συγκεκριμένο τομέα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Pinnacle και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Pinnacle ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.