Δεν ενδιαφέρεται πλέον για την ισπανική αγορά η εταιρία στοιχήματος Kindred

Η εταιρία στοιχήματος Kindred, ιδιοκτήτρια της Unibet και άλλων ιστοσελίδων, ανακοίνωσε την απόφασή της να αποχωρήσει εθελοντικά από τη διαδικασία αξιολόγησης και αδειοδότησης για νόμιμη δραστηριοποίηση στην ισπανική αγορά. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας αποκάλυψαν ότι η διαδικασία για να καλυφθούν οι απαιτήσεις των ισπανικών Αρχών δεν αποτελεί πλέον προτεραιότητά της. Ωστόσο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο μέλλον.

Αυτήν την εποχή, η ισπανική ρυθμιστική Αρχή DGOJ δέχεται αιτήσεις από τις εταιρίες στοιχήματος που θέλουν να δραστηριοποιηθούν νόμιμα στη χώρα και ζητά να καλυφθεί μια σειρά από προϋποθέσεις που, τουλάχιστον προς το παρόν, η Kindred δεν ήταν διατεθειμένη να καλύψει.

 

Επικεντρώνονται αλλού οι επιχειρήσεις της Kindred

Η Kindred είχε πραγματοποιήσει την κατάθεση της αίτησής της για νόμιμη δραστηριοποίηση στην ισπανική αγορά τον Δεκέμβριο του 2018 και είχε ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να καλύψει τις απαιτήσεις της DGOJ. Οι υπεύθυνοι, όμως, αποφάσισαν ότι είναι προτιμότερο να επικεντρώσουν αλλού τις προσπάθειές τους και ανακοίνωσαν την άμεση αποχώρηση από τη διαδικασία.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της στοιχηματικής εταιρίας, άλλωστε, είναι προτιμότερο να επικεντρωθούν σε άλλες νέες αγορές του στοιχήματος, όπως αυτές των ΗΠΑ και της Σουηδίας, όπου η Kindred δραστηριοποιείται ήδη, εδώ και μερικούς μήνες. Και μπορεί η αποχώρηση από την ισπανική αγορά να είναι άμεση, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι και τελεσίδικη. Άλλωστε, η Kindred διατηρεί μια σειρά γραφείων στη Μαδρίτη, όπου στεγάζονται οι τεχνολογικές υπηρεσίες της.

Για αυτό το λόγο, οι υπεύθυνοι της εταιρίας τόνισαν ότι η συγκεκριμένη απόφαση είναι απλά προσωρινή. Η Kindred θα κρατήσει ανοιχτό το παράθυρο νόμιμης δραστηριοποίησής της στην ισπανική αγορά στοιχήματος και θα εξετάσει ξανά τις επιλογές της στο μέλλον. 

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.