Αποχωρεί από την αγορά του New Jersey η εταιρεία στοιχήματος BetFair

Η εταιρεία στοιχήματος BetFair ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την αγορά του New Jersey και θα πάψει πια να προσφέρει τις υπηρεσίες της, μέσω του ανταλλακτηρίου στοιχημάτων της. Η BetFair δραστηριοποιείται νόμιμα στο New Jersey από το 2015, αλλά οι οικονομικές επιδόσεις της δεν ήταν ποτέ αρκετά καλές, ώστε να συντηρηθεί η επιχείρηση. Και, όπως είναι φυσικό, τα έσοδά της μειώθηκαν ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια του lockdown που προκάλεσε η πανδημία.

Για αυτό το λόγο, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την αγορά, σε ένα χρονικό σημείο, μάλιστα, που ετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί και έντονος ανταγωνισμός για την εταιρεία: ένα νέο ανταλλακτήριο στοιχημάτων από την εταιρεία Sporttrade.

 

Αποτυχημένο το πείραμα της BetFair στο New Jersey

Εδώ και περίπου 5 χρόνια, η BetFair δραστηριοποιείται νόμιμα στην αγορά του New Jersey, προσφέροντας υπηρεσίες ανταλλακτηρίου στοιχημάτων. Τα οικονομικά αποτελέσματα των τελευταίων ετών, όμως, δείχνουν ότι η BetFair δεν κατάφερε ποτέ να εξασφαλίσει την επιτυχία, παρόλο που ήταν η μόνη που προσέφερε ανταλλακτήριο στοιχημάτων, ακόμα κι όταν το στοίχημα νομιμοποιήθηκε το 2018. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα έσοδά της κατά το 2018 δεν ξεπέρασαν τα 12,4 εκατομμύρια δολάρια.

Τα έσοδα της BetFair μειώθηκαν ακόμη περισσότερο το 2020, εξαιτίας του lockdown και οι υπεύθυνοι αποφάσισαν ότι ήρθε η στιγμή για να αποχωρήσουν από το New Jersey. Παράλληλα, οι υπεύθυνοι έλαβαν υπόψη και το γεγονός ότι σύντομα θα έχουν να αντιμετωπίσουν άμεσο ανταγωνισμό, μέσω του ανταλλακτηρίου στοιχημάτων της Sporttrade, η οποία συνεργάζεται με τα καζίνο της Twin River Worldwide Holdings.

Την απόφαση της BetFair, τέλος, σχολίασε ο Kip Levin, COO της FanDuel, θυγατρικής της Flutter Entertainment (ιδιοκτήτριας της Paddy Power BetFair), που διαχειρίζεται την BetFair στις ΗΠΑ. Ο Levin δήλωσε ότι το ανταλλακτήριο δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει τα όρια που θα το καθιστούσαν οικονομικά βιώσιμο και τόνισε ότι μπορεί κάτι να λειτουργεί με επιτυχία στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα λειτουργεί με την ίδια επιτυχία και στις ΗΠΑ. Τέλος, δεν παρέλειψε να κατηγορήσει και τις διοργανώτριες ιπποδρομιών και κυνοδρομιών για την άρνησή τους να υιοθετήσουν οποιοδήποτε διαφορετικό μοντέλο, όπως αυτό που αντιπροσωπεύει ένα ανταλλακτήριο στοιχημάτων.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.