Διπλάσια έσοδα εξασφάλισε η εταιρεία στοιχημάτων Flutter Entertainment μέσα στο 2020!

Η εταιρεία στοιχημάτων Flutter Entertainment (ιδιοκτήτρια των Paddy Power και BetFair μεταξύ άλλων) ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του 2020 και οι υπεύθυνοι αποκάλεσαν δικαιολογημένα την προηγούμενη χρονιά ιστορική, καθώς απέφερε τα διπλάσια έσοδα, σε σχέση με το 2019! Βέβαια, ο διπλασιασμός των εσόδων οφείλεται κατά κύριο λόγο στην εξαγορά του Stars Group από την Flutter, η οποία έφερε επιπλέον έσοδα στην εταιρεία στοιχήματος.

Αναλυτικότερα, τα έσοδα που απέφεραν οι PokerStars, SkyBet και Fox Bet για πρώτη φορά, καθώς και τα έσοδα που εξασφάλισαν οι Paddy Power, BetFair και οι υπόλοιπες που ανήκουν εδώ και χρόνια στην Flutter βοήθησαν την εταιρεία στοιχήματος να ανακοινώσει τα μεγαλύτερα ετήσια έσοδα στην ιστορία της, διπλάσια από τα αντίστοιχα του 2019.

 

Τα έσοδα της Flutter Entertainment μέσα στο 2020

Συνολικά, τα έσοδα της Flutter Entertainment ξεπέρασαν τα 5 δις ευρώ μέσα στο 2020. Η αύξηση που σημειώθηκε, σε σχέση με το 2019, άγγιξε το 105,5%! Η μεγάλη αύξηση στα έσοδα της Flutter οφείλεται στο ότι, από τις 5 Μαΐου του 2020, στις οικονομικές επιδόσεις της προστέθηκαν και τα έσοδα της Stars Group. Η Stars Group, μάλιστα, είδε τα έσοδά της να αυξάνονται σημαντικά κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ειδικά στην Αυστραλία και στις ΗΠΑ.

Χάρη και στο νέο της απόκτημα, τα συνολικά έσοδα της Flutter στον τομέα του στοιχήματος άγγιξαν τα 3,1 δις ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 63,5%, ενώ τα έσοδα στον τομέα των υπόλοιπων τυχερών παιχνιδιών άγγιξαν τα 1,93 δις ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 253,7%. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη όλοι οι τομείς επιχειρήσεων της Flutter.

Για παράδειγμα, οι Paddy Power και BetFair είδαν τα έσοδά τους να μειώνονται κατά 2,2%, παρά τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στον online τομέα. Τα lockdown του 2020 επηρέασαν σημαντικά τις επιδόσεις των δύο εταιρειών στοιχήματος στον επίγειο τομέα και τα συνολικά τους έσοδα δεν ξεπέρασαν τα 1,5 δις ευρώ. Συγκεκριμένα, ο επίγειος τομέας εξασφάλισε έσοδα μειωμένα κατά 35,9% (231 εκατομμύρια ευρώ), ενώ ο online έσοδα αυξημένα κατά 8,2% (1,26 δις ευρώ).

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.