Το πενταπλάσιο των στοιχημάτων στο EURO 2016 επιστρέφει ο Stoiximan

H εταιρία στοιχημάτων Stoiximan ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για όσα μέλη του σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στους αγώνες του επερχόμενου EURO 2016 και υπόσχεται να τους επιστρέψει έως και το πενταπλάσιο της αξίας των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν στους αγώνες της διοργάνωσης!

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan καλεί τα μέλη του να στοιχηματίσουν στους αγώνες του EURO 2016 και τους υπόσχεται μια άκρως συμφέρουσα ανταμοιβή: έως και το πενταπλάσιο του μέσου όρου της αξίας των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν, σε μορφή μετρητών.

 

Κάθε παίχτης που θα στοιχηματίσει στους αγώνες του EURO 2016, λοιπόν, μπορεί με αυτόν τον τρόπο να εξασφαλίσει έως και 500 ευρώ, χάρη στην προσφορά του Stoiximan. Συγκεκριμένα, όσοι στοιχηματίσουν σε όλους τους αγώνες του EURO (51 στο σύνολό τους), θα λάβουν το πενταπλάσιο του μέσου όρου των στοιχημάτων τους, όσοι στοιχηματίσουν σε 41-50 αγώνες θα λάβουν το τριπλάσιο του μέσου όρου και όσοι στοιχηματίσουν σε 26-40 αγώνες θα λάβουν ένα ποσό ίσο με τον μέσο όρο των στοιχημάτων τους.

 

Στη συγκεκριμένη προσφορά, όμως, συμμετέχουν αποκλειστικά τα στοιχήματα που θα τοποθετούνται στους αγώνες της διοργάνωσης και όχι στις κατηγορίες των ειδικών και των μακροπρόθεσμων. Επιπλέον, τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι μονά, να τοποθετούνται πριν την έναρξη κάθε αγώνα και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω. Τέλος, δε θα συμμετέχουν όσα στοιχήματα κλείνουν πρόωρα, μέσω της υπηρεσίας cash out, ή αυτά που αφορούν σε σημεία με 0% γκανιότα.

 

Τα χρήματα που θα εξασφαλίσει κάθε παίχτης,θα μεταφερθούν στον λογαριασμό του εντός των επόμενων 48 ωρών από τη λήξη του EURO 2016. Και, όπως προαναφέρθηκε, θα έχουν τη μορφή μετρητών, και μέγιστη αξία έως και 500 ευρώ.

 

Την προσφορά της εταιρίας μπορούν να επωφεληθούν και οι 'Ελληνες παίκτες καθώς ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία