Επιπλέον θέσεις στο γκολφ πληρώνει η Paddy Power

Αυτές τις ημέρες, διεξάγεται το τουρνουά The Players Championship, το οποίο προσφέρεται για στοιχηματισμό από πολλούς λάτρεις του αθλήματος. Οι ενδιαφερόμενοι, μάλιστα, μπορούν να στοιχηματίσουν στον παίχτη που θεωρούν πως θα κατακτήσει την πρώτη θέση του τουρνουά, μέσω της εταιρίας στοιχημάτων Paddy Power, εκμεταλλευόμενοι και μια νέα προσφορά.

 

Πρόκειται για μια προσφορά που αφορά σε όσους στοιχηματίσουν στο νικητή του τουρνουά, σε ένα από τα μακροπρόθεσμα στοιχήματα της Paddy Power. Οι παίχτες αυτοί μπορούν να τοποθετήσουν each way στοιχήματα, βελτιώνοντας τις πιθανότητες επιτυχίας τους, και να εκμεταλλευτούν την προσφορά.

 

Αναλυτικότερα, όσοι τοποθετήσουν ένα each way στοίχημα σε κάποιον από τους συμμετέχοντες του τουρνουά θα εισπράξουν κάποια κέρδη, ακόμη κι αν ο παίχτης αυτός τερματίσει στην έβδομη θέση. Η προσφορά της Paddy Power πληρώνει για τις εφτά πρώτες θέσεις και έτσι το ρίσκο μειώνεται ακόμη περισσότερο.

 

Τα each way στοιχήματα, άλλωστε, αποτελούν μια ειδική κατηγορία στοιχημάτων, η οποία αποφέρει κέρδη στους παίχτες, ακόμη κι αν η επιλογή τους τερματίσει στη δεύτερη ή στην τρίτη θέση. Χάρη στην προσφορά της Paddy Power, όμως, οι θέσεις αυτές αυξάνονται και φτάνουν στις πέντε.

 

Όπως συμβαίνει σε κάθε each way στοίχημα, όμως, έτσι και στο πλαίσιο της συγκεκριμένης προσφοράς, όσοι εξασφαλίσουν κέρδη, χάρη σε κάποιο each way, θα λάβουν μειωμένα κέρδη. Το ποσό που θα εισπράξουν αν η επιλογή τους δεν κατακτήσει την πρώτη θέση, θα είναι ίσο με το 1/5 της αρχικής απόδοσης. Αλλά, όπως είναι φυσικό, τα μειωμένα κέρδη είναι σαφώς καλύτερα από τα μηδενικά κέρδη.

 

Η Paddy Power ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και προσφέρει  τεράστια γκάμα αθλημάτων αλλά και παιχνιδιών στα μέλη της.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία