Ενισχυμένες αποδόσεις σε δύο αγώνες ποδοσφαίρου από τη Ladbrokes

Η στοιχηματική εταιρία Ladbrokes ανακοινώνει σε καθημερινή βάση κάποιες ενισχυμένες αποδόσεις, σε επιλεγμένα σημεία αγώνων ποδοσφαίρου – κατά κανόνα, αγώνων με αγγλικό ενδιαφέρον. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, ανακοίνωσε δύο τέτοιες και σήμερα, που η αγωνιστική δράση στα αγγλικά γήπεδα είναι κάτι παραπάνω από έντονη.

 

Αναλυτικότερα, η Ladbrokes επέλεξε δύο αγώνες και ενίσχυσε τις αποδόσεις σε συγκεκριμένα σημεία. Ο πρώτος από τους δύο αγώνες είναι αυτός ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο της Premier League, και ο δεύτερος αυτός ανάμεσα σε Γουίγκαν και Νιουκάστλ, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο του Championship.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ θα βρουν την ενισχυμένη απόδοση στο σημείο που προβλέπει πως θα καταλογιστεί τουλάχιστον ένα πέναλτι στη διάρκεια του αγώνα. Η αρχική απόδοση στο εν λόγω σημείο δεν ξεπερνούσε το 3.50, αλλά πλέον βρίσκεται στο 4.50.

 

Αντίστοιχα, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Γουίγκαν και Νιουκάστλ θα δουν την ενισχυμένη απόδοση στην αγορά του νικητή αγώνα και GG/NG. Αναλυτικότερα, στο σημείο που προβλέπει νίκη της Νιουκάστλ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, η απόδοση ενισχύθηκε από το προηγούμενο 3.75 στο 4.33.

 

Οι ενισχυμένες αποδόσεις, τέλος, θα ισχύουν έως την έναρξη κάθε αγώνα και δε θα μεταφερθούν στο live στοίχημα. Επιπλέον, όσοι τις εκμεταλλευτούν και δουν τις προβλέψεις τους να επαληθεύονται θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο το τζιράρισμα της αξίας τους, όπως συμβαίνει με τα μπόνους, προκειμένου να απελευθερωθούν, και πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Άλλοι δύο αγγλικοί αγώνες που ενισχύει τις αποδόσεις της η Ladbrokes, η οποία είναι από τις πιο γνωστές στοιχηματικές εταιρίες του Ηνωμένου Βασιλείου.Και εχτές η ιστοσελίδα επέλεξε δύο αγγλικούς αγώνες για να ενισχύσει τις αποδόσεις της τον αγώνα Έβερτον-Άρσεναλ και Νόργουιτς-Άστον Βίλλα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία