Ενισχυμένες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο και σήμερα από τη Ladbrokes

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Ladbrokes ανακοινώνει σε σχεδόν καθημερινή βάση κάποιες ενισχυμένες αποδόσεις σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου, δίνοντας έτσι στα μέλη της τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν με το ίδιο ρίσκο σε επιλεγμένα σημεία, αλλά να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Έτσι και σήμερα, λοιπόν, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν δύο τέτοιες αποδόσεις, σε επιλεγμένους αγώνες αγγλικού ενδιαφέροντος.

 

Η πρώτη από αυτές τις ενισχυμένες αποδόσεις αφορά στον αγώνα της σκωτσέζικης Premiership ανάμεσα σε Χαρτς και Ρέιντζερς. Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στο να κερδίσουν οι Ρέιντζερς και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες θα δουν την ενισχυμένη απόδοση του 5.00 και όχι του προηγούμενου 4.33.

 

Η δεύτερη ενισχυμένη απόδοση βρίσκεται σε μία από τις αγορές του σημαντικότερου ίσως σημερινού αγώνα: της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουέστ Χαμ, στο πλαίσιο του League Cup. Σε αυτή την περίπτωση, όσοι στοιχηματίσουν στο να νικήσει η Μάντσεστερ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες θα εκμεταλλευτούν την ενισχυμένη απόδοση του 3.25, έναντι της προηγούμενης του 2.75.

 

Και οι δύο ενισχυμένες αποδόσεις υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους παίχτες, αν τελικά οι προβλέψεις τους επαληθευθούν. Για να είναι, όμως, σε θέση να τις εκμεταλλευτούν, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Από εκεί και πέρα, μπορούν να στοιχηματίσουν οποιοδήποτε ποσό και να τοποθετήσουν είτε μονά στοιχήματα είτε παρολί. Τέλος, όσοι κερδίσουν θα εξασφαλίσουν χρήματα με τη μορφή μετρητών και όχι bonus. Αυτό σημαίνει ότι τα κέρδη θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως δεν απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

H Ladbrokes είναι από τις παλαιότερες στοιχηματικές εταιρίες στο χώρο του στοιχήματος μιας και ιδρύθηκε το 1886 στη Μεγαλη Βρετανία.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία