«Πυρετός Ντέρμπι» στο Άρσεναλ-Τσέλσι από τη Mybet

Στις 26 Απριλίου, η Άρσεναλ υποδέχεται την Τσέλσι, σε έναν αγώνα που αναμένεται να συγκεντρώσει όχι μόνο το ενδιαφέρων των λάτρεων της Premier League, αλλά και πολλών παιχτών του στοιχήματος. Άλλωστε, κάποιες από τις στοιχηματικές εταιρείες δεν αρκέστηκαν απλά στο να ανακοινώσουν τις αποδόσεις του αγώνα, αλλά προχώρησαν και στην ανακοίνωση κάποιων προσφορών.

 

Μία από αυτές τις προσφορές προέρχεται από την εταιρία στοιχήματος Mybet, η οποία συμπεριέλαβε τον αγώνα στο πρόγραμμα της προσφοράς «Πυρετός Ντέρμπι». Η συγκεκριμένη δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν όχι μόνο κέρδη από τα στοιχήματά τους, αλλά και ένα ή περισσότερα bonus των 10 ευρώ.

 

Αναλυτικότερα, όσοι παίχτες λάβουν μέρος στην προσφορά για το Άρσεναλ-Τσέλσι, θα κερδίζουν ένα bonus 10 ευρώ, κάθε φορά που εμφανίζεται μια κόκκινη κάρτα (ή δεύτερη κίτρινη) κατά τη διάρκεια του αγώνα και κάθε φορά που κάποιος ποδοσφαιριστής πετυχαίνει το δεύτερό του γκολ. Με λίγα λόγια, τα μέλη της Mybet μπορούν να εξασφαλίσουν ένα ή και περισσότερα bonus. Αν, όμως, τίποτε από τα παραπάνω δε συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, δε θα κερδίσουν κανένα bonus.

 

Επιπλέον, δε θα δικαιούνται όλοι όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα τα παραπάνω bonus. Οι όροι της προσφοράς αναφέρουν πως, προκειμένου να δικαιούται κάποιος παίχτης το bonus, θα πρέπει να τοποθετήσει ένα στοίχημα, αξίας τουλάχιστον 10 ευρώ, στην αγορά του ημίχρονου/τελικού. Πρόκειται για την αγορά εκείνη που ζητά από τους παίχτες να προβλέψουν όχι μόνο το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, αλλά και του πρώτου ημιχρόνου. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν είναι απαραίτητο να προβλέψουν σωστά, προκειμένου να λάβουν τα bonus. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του στοιχήματός τους, αν υπάρξουν κόκκινες κάρτες ή διπλοσκόρερ κατά τη διάρκεια του Άρσεναλ-Τσέλσι, οι παίχτες θα λάβουν τα bonus που δικαιούνται.

 

Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, λοιπόν, τα μέλη της Mybet έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν ένα ή περισσότερα bonus των 10 ευρώ στο Άρσεναλ-Τσέλσι, ανεξάρτητα από την τύχη του στοιχήματός τους.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία