Ενισχυμένες αποδόσεις στη EuroLeague από τη Meridianbet

Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της εβδομάδας, η αγωνιστική δράση στην Ευρώπη μοιράζεται ανάμεσα στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ, με πολλές online εταιρίες στοιχημάτων να ανακοινώνουν προσφορές και για τους αγώνες της EuroLeague που θα πραγματοποιηθούν στα παρκέ της Ευρώπης. Ανάμεσα σε αυτές τις συγκαταλέγεται και η νόμιμη εταιρία στοιχήματος Meridianbet, η οποία προκαλεί τα μέλη της να προχωρήσουν σε συγκεκριμένες προβλέψεις στο μπάσκετ, ανακοινώνοντας δύο ενισχυμένες αποδόσεις.

 

Οι αποδόσεις αυτές αφορούν σε μια συγκεκριμένη αγορά που συνδυάζει δύο αγώνες της EuroLeague που διεξάγονται αυτή την Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου: τον αγώνα ανάμεσα σε Κίμκι και Ρεάλ Μαδρίτης και τον αγώνα ανάμεσα σε Κρβένα Σβέντα και Τσεντεβίτα. Προκειμένου, λοιπόν, να εκμεταλλευτούν τις ενισχυμένες προσφορές, τα μέλη της Meridianbet θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του over/under που αφορά στο συνδυαστικό σκορ των δύο αγώνων.

 

Η Meridianbet, λοιπόν, απευθύνει ουσιαστικά το εξής ερώτημα στα μέλη της: θα σημειωθούν λιγότεροι (under) από 330.5 πόντοι συνολικά και στους δύο αγώνες ή περισσότεροι (over); Και κάθε πρόβλεψη συνοδεύεται και από μία ενισχυμένη απόδοση. Η πρόβλεψη του under συνοδεύεται από την απόδοση 1.45 και η πρόβλεψη του over από την απόδοση 2.45. Χάρη σε αυτές, λοιπόν, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Εφόσον, μάλιστα, προβλέψουν σωστά, οι παίχτες θα εισπράξουν επιπλέον κέρδη που δε θα έχουν τη μορφή μπόνους, αλλά μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματά τους θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως δεν απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία