Λιλ – Σεντ Ετιέν με 0% γκανιότα στην Championsbet

Όπως κάθε ημέρα, και σήμερα η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Championsbet δίνει στα μέλη της που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, χωρίς να έχουν να υποστούν αυξημένο ρίσκο. Η ευκαιρία αυτή δίνεται σε έναν σημερινό επιλεγμένο αγώνα ποδοσφαίρου, αυτόν ανάμεσα σε Λιλ και Σεντ Ετιέν που διεξάγεται στις 21:45, στο πλαίσιο της γαλλικής Ligue 1.

 

Ο εν λόγω αγώνας διατίθεται στην Championsbet με 0% γκανιότα, γεγονός που σημαίνει πως οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν μηδενική προμήθεια, προκειμένου να υποσχεθούν αυξημένα κέρδη στους παίχτες. Η προμήθεια αυτή, γνωστή ως γκανιότα, ευθύνεται για τη μικρή μείωση κάθε απόδοσης. Από τη στιγμή, όμως, που απουσιάζει στο Λιλ – Σεντ Ετιέν, επιλεγμένες αποδόσεις έχουν παραμείνει σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, η προσφορά ισχύει για την αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα και για όσα στοιχήματα θα τοποθετηθούν πριν την έναρξή του. Στο πλαίσιο της προσφοράς της, λοιπόν, η Championsbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις: 2.19 για νίκη της Λιλ, 3.21 για ισοπαλία και 4.16 για νίκη της Σεντ Ετιέν. Πρόκειται για αποδόσεις που υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα – περισσότερα κέρδη από αυτά που υπόσχονται οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, οι οποίες διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα.

 

Όσοι θέλουν, λοιπόν, να εκμεταλλευτούν την προσφορά, έχουν διορία έως τις 21:45, για να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 στο Λιλ – Σεντ Ετιέν και να προσπαθήσουν να προβλέψουν το τελικό αποτέλεσμα. Εφόσον τα καταφέρουν, μάλιστα, και τα επιπλέον κέρδη που θα εξασφαλίσουν θα έχουν τη μορφή μετρητών και όχι bonus, όπως συμβαίνει σε άλλου τύπου προσφορές. Αυτό σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία