Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι με αυξημένες αποδόσεις στη Mybet

Η ποδοσφαιρική χρονιά δεν έχει λήξει ακόμη και στην Αγγλία ετοιμάζονται για μια ακόμη αγωνιστική της Premier League, η οποία θα ολοκληρωθεί την τελευταία ημέρα του 2016, στις 31 Δεκεμβρίου. Ανάμεσα στους αγώνες της ημέρας που διεξάγονται, μάλιστα, ξεχωρίζει και αυτός ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Ο αγώνας ξεχωρίζει, όχι μόνο επειδή είναι ντέρμπι και παρουσιάζει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, αλλά επειδή συμμετέχει ταυτόχρονα σε ένα πλήθος προσφορών ανά το διαδίκτυο.

 

Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και στη νόμιμη εταιρία στοιχήματος Mybet, η οποία συμπεριέλαβε τον αγώνα ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι στην προσφορά “Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις”. Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον αγώνα θα δουν αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 και θα διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της προσφοράς, η Mybet διατηρεί μειωμένη γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 του Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί ως συνήθως. Η γκανιότα, άλλωστε, ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων, προκειμένου να εξασφαλίσει την προμήθειά του ο bookmaker. Από τη στιγμή, όμως, που η ίδια έχει μειωθεί, οι αποδόσεις παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Με λίγα λόγια, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν στη Mybet θα στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις στο 1Χ2 του Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι. Στο πλαίσιο της προσφοράς, οι αποδόσεις έχουν ως εξής: 2.35 για νίκη της Λίβερπουλ, 3.45 για ισοπαλία και 3.05 για νίκη της Μάντσεστερ Σίτι. Οι παραπάνω αποδόσεις, μάλιστα, κυμαίνονται στο 104% του μέσου όρου της αγοράς, καθώς έχουν αυξηθεί, σε αντίθεση με τις αντίστοιχες που ανακοίνωσαν όσες εταιρίες στοιχημάτων διατηρούν κανονικά γκανιότα.

 

Το μόνο που έχουν να κάνουν, τέλος, οι ενδιαφερόμενοι είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις 18:30 το απόγευμα του Σαββάτου. Εφόσον επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία