Φράιμπουργκ-Αμβούργο με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet έχουν πολλές επιλογές στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο, καθώς πολλά από τα δημοφιλέστερα πρωταθλήματα της Ευρώπης επανέρχονται στο αγωνιστικό προσκήνιο. Ανάμεσα στις επιλογές τους, όμως, ξεχωρίζει μία, χάρη στην προσφορά** που ανακοίνωσε η Novibet. Πρόκειται για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει για έναν σημερινό αγώνα της Bundesliga.

Ο αγώνας αυτός διεξάγεται στις 21:30, ανάμεσα σε Φράιμπουργκ και Αμβούργο, και η προσφορά** της 0% γκανιότας* ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2. Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Φράιμπουργκ-Αμβούργο θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά**;

Η προσφορά** της 0% γκανιότας* λειτουργεί με πολύ απλό τρόπο. Η εταιρεία στοιχήματος Novibet δε διατηρεί την καθιερωμένη της προμήθεια (γνωστή ως γκανιότα*), η οποία μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις, με αποτέλεσμα οι επιλεγμένες αποδόσεις να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Έτσι, οι παίχτες μπορούν να εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη, εφόσον στοιχηματίσουν στις επιλεγμένες αποδόσεις και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν οι νικητές, μάλιστα, θα έχουν στο σύνολό τους τη μορφή μετρητών, αφού η προσφορά** δεν υπόσχεται κάποιο πριμ.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις του αγώνα

Με τη γκανιότα* να βρίσκεται στο 0%, λοιπόν, η στοιχηματική εταιρεία Novibet ανακοίνωσε αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Bundesliga. Οι αποδόσεις αυτές έχουν ως εξής: 2.60 για νίκη της Φράιμπουργκ, 3.30 για ισοπαλία και 3.20 για νίκη του Αμβούργου. Σε σύγκριση με τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, οι αποδόσεις της Novibet κινούνται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη, αφού δε μειώθηκαν εξαιτίας της γκανιότας*.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Φράιμπουργκ-Αμβούργο (εκεί που έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις) και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν τις 21:30 που ξεκινά ο αγώνας. Και, φυσικά, για να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Βέβαια την προσφορά** αυτήν μπορούν να εκμεταλλευτούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία