Νις-Λιλ με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική εταιρία Novibet

Για μια ακόμη ημέρα, η Novibet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στον κορυφαίο αγώνα του σημερινού προγράμματος και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Η νέα προσφορά** της ιστοσελίδας υπόσχεται αυξημένα κέρδη, μέσω των ενισχυμένων αποδόσεων που οφείλονται στην απουσία της γκανιότας*.

Αναλυτικότερα, η Novibet προσφέρει τον σημερινό αγώνα ποδοσφαίρου της γαλλικής Ligue 1 ανάμεσα σε Νις και Λιλ με 0% γκανιότα*, γεγονός που σημαίνει πως οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς** της Novibet

Η σημερινή προσφορά** δε συνοδεύεται από πολλά ψιλά γράμματα, ούτε υπόσχεται πριμ ή έπαθλα που απαιτούν ανταλλάγματα. Αυτό που κάνει είναι να αυξάνει τις επιλεγμένες αποδόσεις και να υπόσχεται αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών. Με άλλα λόγια, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά. Εφόσον το καταφέρουν, θα κερδίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων.

Η εταιρία στοιχημάτων Novibet έχει μηδενίσει την προμήθειά της, γνωστή ως γκανιότα*, η οποία κατά κανόνα μειώνει ελαφρώς κάθε απόδοση. Χωρίς αυτή την προμήθεια, οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Νις και Λιλ δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως. Αντίθετα, έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία Novibet στον σημερινό αγώνα της Ligue 1 έχουν ως εξής: 1.80 για νίκη της Νις, 3.80 για ισοπαλία και 5.40 για νίκη της Λιλ. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην απουσία της γκανιότας*.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η σημερινή προσφορά** της Novibet δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Νις-Λιλ, πριν την έναρξη του αγώνα στις 20:00. Αν προβλέψουν σωστά, τα κέρδη θα είναι αυξημένα και θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία