Πέντε αγώνες με αυξημένες αποδόσεις στη Mybet

Και αυτή την εβδομάδα, τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Mybet έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους στο ποδόσφαιρο. Αν, μάλιστα, επιλέξουν κάποιους από τους κορυφαίους αγώνες της εβδομάδας, θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε η ιστοσελίδα, στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας προσφοράς της.

 

Πρόκειται για την προσφορά «Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις», η οποία είναι υπεύθυνη για την αύξηση των αποδόσεων σε πέντε αγώνες που διεξάγονται στις 13 και 14 Δεκεμβρίου. Η συγκεκριμένη προσφορά ευθύνεται για τη μείωση της γκανιότας σε επιλεγμένους αγώνες, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 σε καθέναν από αυτούς να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Μείωση της γκανιότας, άλλωστε, σημαίνει μικρότερη προμήθεια από πλευράς bookmaker και αυξημένα κέρδη για όσους προβλέψουν σωστά.

 

Οι αγώνες που υπόσχονται αυξημένα κέρδη αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, διεξάγονται στο πλαίσιο των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης στο ποδόσφαιρο, όπως αυτά της Premier League, της Serie A και της Primera Division. Αναλυτικότερα, οι αγώνες που υπόσχονται αυξημένα κέρδη, στο πλαίσιο της προσφοράς της Mybet, είναι οι εξής:

 

  • Νάπολι-Ρόμα (στις 13 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της Serie Α, με αποδόσεις στο 103,33%)
  • Γιουβέντους-Φιορεντίνα (στις 13 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της Serie Α, με αποδόσεις στο 103,09%)
  • Έιμπαρ-Βαλένθια (στις 13 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της Primera Division, με αποδόσεις στο 103,7%)
  • Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης (στις 13 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της Primera Division, με αποδόσεις στο 102,7%)
  • Λέστερ-Τσέλσι (στις 13 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της Premier League, με αποδόσεις στο 104%)

 

Οι παραπάνω αγώνες, λοιπόν, υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 και προβλέψουν σωστά το τελικό τους αποτέλεσμα. Από τη στιγμή, μάλιστα, που η συγκεκριμένη προσφορά βασίζεται σε μειωμένη γκανιότα, δεν υπάρχουν άλλες προϋποθέσεις, όπως ελάχιστα ποσά στοιχηματισμού ή τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

Η Mybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και δικαίως βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες του χώρου  λόγω των υψηλών αποδόσεων που προσφέρει στα μέλη της.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία