Κάρντιφ-Πρέστον με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Λίγο πριν εκπνεύσει το 2017, οι αγώνες ποδοσφαίρου στην Αγγλία συνεχίζονται και σήμερα ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Κάρντιφ με την Πρέστον, στην οποία τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας ανακοίνωσαν ότι διατηρούν 0% γκανιότα* στον αγώνα, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

Τι σημαίνει αυτό; Οι αυξημένες αποδόσεις δίνουν στους παίχτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν αντίστοιχα αυξημένα κέρδη, χωρίς να έχουν να ανησυχούν για περισσότερο ρίσκο. Με άλλα λόγια, με τα ίδια χρήματα και με τις ίδιες πιθανότητες μπορούν να εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Championship θα δουν αυξημένες αποδόσεις που μπορούν να τους αποφέρουν περισσότερα κέρδη. Οι εν λόγω αποδόσεις έχουν ως εξής: 2.18 για νίκη της Κάρντιφ, 3.42 για ισοπαλία και 3.95 για νίκη της Κάρντιφ.

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η εταιρεία στοιχήματος Novibet έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Άλλωστε, οι περισσότερες από τις στοιχηματικές εταιρείες έχουν μειώσει ελαφρώς τις αντίστοιχες αποδόσεις τους, διατηρώντας κανονικά γκανιότα*.

 

Όροι διεκδίκησης των αυξημένων κερδών

Οι όροι που συνοδεύουν τη σημερινή προσφορά** 0% γκανιότας* της Novibet είναι λίγοι και εξαιρετικά απλοί. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να στοιχηματίσουν σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Πρέστον-Κάρντιφ, πριν τις 21:45 που ξεκινά ο αγώνας. Και, όπως είναι φυσικό, απαραίτητη προϋπόθεση για να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα της προσφοράς** είναι ότι τα κέρδη που θα εισπράξουν οι νικητές θα έχουν στο σύνολό τους τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη στιγμή για ανάληψη και ότι δεν χρειάζεται το τζιράρισμα της αξίας τους για να απελευθερωθούν.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία