Στοιχηματική εταιρία Novibet: Στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στο Άρης-ΠΑΟΚ

Η στοιχηματική εταιρία Novibet αποφάσισε να δώσει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας σε έναν επιλεγμένο αγώνα της Basket League, προκειμένου να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν. Ο επιλεγμένος αγώνας είναι το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ, όπου έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις που ανακοινώθηκαν στην επιλεγμένη αγορά.

Η αγορά που συμμετέχει στη σημερινή προσφορά** της Novibet είναι αυτή του νικητή του αγώνα. Με άλλα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν στο νικητή του αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Άρης-ΠΑΟΚ με 0% γκανιότα* στη Novibet

Η σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet αυξάνει ουσιαστικά τις αποδόσεις στην αγορά του νικητή αγώνα στην αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΟΚ. Έτσι, όσοι τοποθετήσουν προβλέψεις στην αγορά του νικητή θα έχουν τοποθετήσει ουσιαστικά στοιχήματα ενισχυμένης αξίας – θα διεκδικήσουν, άλλωστε, περισσότερα κέρδη από όσα θα διεκδικούσαν υπό κανονικές συνθήκες και δε θα έχουν να αντιμετωπίσουν αυξημένο ρίσκο.

Χάρη στην προσφορά**, εξάλλου, οι αποδόσεις στα δύο επιλεγμένα σημεία έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Οι εν λόγω αποδόσεις έχουν διαμορφωθεί ως εξής στην αγορά του νικητή του σημερινού ντέρμπι της Basket League: 1.95 για νίκη του Άρη και 2.05 για νίκη του ΠΑΟΚ. Χάρη στην προσφορά**, οι αποδόσεις αυτές της Novibet ξεπερνούν τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, αφού η συντριπτική πλειοψηφία τους έχει μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις μέσω της γκανιότας*.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη

Στην προσφορά** της Novibet μπορούν να συμμετάσχουν στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας, είτε είναι μονά είτε παρολί. Ωστόσο, θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν ξεκινήσει ο αγώνας στις 18:30 και να αφορούν σε ένα από τα σημεία της αγοράς του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ. Απαραίτητη προϋπόθεση, τέλος, είναι να αποτελούνται από σωστή πρόβλεψη για το νικητή του αγώνα.

Και χτες η Novibet επέλεξε αγώνα του μπάσκετ για συγκεκριμένα τον Νταρουσάφακα-Μπάγερν Μονάχου για το Eurocup ώστε να προσφέρει την μηδενική γκανιότα* στα μέλη του.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία