Αυξημένες αποδόσεις στο Λίβερπουλ-Τσέλσι από τη Mybet

Η αγγλική Premier League επανέρχεται στις 31 Ιανουαρίου στο αγωνιστικό πρόγραμμα, στα γήπεδα, στις τηλεοράσεις και, φυσικά, στις εταιρίες στοιχημάτων, με έναν άκρως ενδιαφέροντα αγώνα. Πρόκειται για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι, η οποία υπόσχεται θέαμα και συγκινήσεις. Παράλληλα, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα μπορούν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Την ίδια δυνατότητα έχουν, φυσικά, και τα μέλη της Mybet. Η νόμιμη ιστοσελίδα του στοιχήματος, άλλωστε, όχι μόνο καλύπτει τον αγώνα και προσφέρει άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού, αλλά έχει ανακοινώσει και μια προσφορά που υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Η προσφορά της Mybet ονομάζεται “Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις” και ισχύει σε εβδομαδιαία βάση στο ποδόσφαιρο. Οι υπεύθυνοι επιλέγουν τους σημαντικότερους αγώνες των κορυφαίων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Ευρώπης και ανακοινώνουν αυξημένες αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία.

 

Οι αποδόσεις που αυξάνονται συνοδεύουν κατά κανόνα τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 και αυτό ακριβώς συμβαίνει και στο Λίβερπουλ-Τσέλσι. Οι αποδόσεις στο 1Χ2 του αγώνα έχουν αυξηθεί και πλέον έχουν ως εξής: 2.55 για νίκη της Λίβερπουλ, 3.30 για ισοπαλία και 2.90 για νίκη της Τσέλσι. Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και βρίσκονται στο 103,8% του μέσου όρου της αγοράς, χάρη στη διαδικασία που ακολούθησε η Mybet.

 

Η δαδικασία αυτή μειώνει το ύψος της γκανιότας που διατηρεί η Mybet από κάθε στοίχημα. Πρόκειται για την προμήθεια που ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων και, εφόσον είναι χαμηλότερη, η μείωση αυτή είναι μικρότερη. Χάρη σε αυτό το γεγονός, οι τρεις αποδόσεις έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Για να εκμεταλλευτούν, όμως, την προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Και, εφόσον τα καταφέρουν, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία