Άρσεναλ-Σουόνσι με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων  Stoiximan ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Άρσεναλ και Σουόνσι. Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στον συγκεκριμένο αγώνα, πριν την έναρξή του, και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά λειτουργεί ως εξής: κατά τη διάρκεια υπολογισμού των αποδόσεων για τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Άρσεναλ και Σουόνσι, οι υπεύθυνοι του Stoiximan δεν υπολόγισαν τη γκανιότα, την προμήθεια που αποτελεί το κέρδος τους και μειώνει ελαφρώς το ύψος των αποδόσεων. Έτσι, οι αποδόσεις αυτές παραμένουν σε αυξημένα επίπεδα και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σχέση με τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα της Premier League: 1.32 για νίκη της Άρσεναλ, 6.20 για την ισοπαλία και 12.00 για νίκη της Σουόνσι.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά έχει ένα επιπλέον πλεονέκτημα, πέρα από το γεγονός ότι επιτρέπει στους παίχτες να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη: συνοδεύεται από ελάχιστους όρους συμμετοχής. Ουσιαστικά, λοιπόν, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να προχωρήσουν σε μια σωστή πρόβλεψη, όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, πριν αυτός ξεκινήσει. Σε αντίθεση με άλλες προσφορές, δεν υπάρχουν όροι που να απαιτούν κάποιο ελάχιστο ποσό πονταρίσματος ή απαιτήσεις τζιραρίσματος για τα επιπλέον κέρδη που θα προκύψουν.

 

Με λίγα λόγια, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν μέσω του Stoiximan στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Άρσεναλ και Σουόνσι θα έχουν την ευκαιρία να προσδώσουν αυξημένη αξία στα στοιχήματά τους, αφού θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, δίχως να αναγκαστούν να αλλάξουν τις συνήθειες τους.

Η Άρσεναλ αναμετρήθηκε πρόσφατα και με την Χαλ για την Premier League και ο Stoiximan ανακοίνωσε ξανά την 0% γκανιότα για τα μέλη του.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία