0% γκανιότα στο Copa del Rey διατηρεί η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο και τους δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον σημερινό επιλεγμένο αγώνα. Αναλυτικότερα, η Goalbet προσφέρει με 0% γκανιότα τον αγώνα του Copa del Rey ανάμεσα σε Γρανάδα και Αθλέτικ Μπιλμπάο, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

Η προσφορά της Goalbet οφείλεται στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Γρανάδα και Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η απουσία της καθιερωμένης προμήθειας έφερε αύξηση των αποδόσεων και οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη

Για να εκμεταλλευτούν την προσφορά της Goalbet και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, οι παίχτες δεν έχουν παρά να στοιχηματίσουν στα σημεία που συνοδεύονται από αυξημένες αποδόσεις. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Γρανάδα και Αθλέτικ Μπιλμπάο και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα – μόνο έτσι, άλλωστε, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη.

Τα στοιχήματά τους, τέλος, θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και τη μορφή είτε μονών στοιχημάτων είτε παρολί.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς της Goalbet

Οι αποδόσεις που μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Γρανάδα και Αθλέτικ Μπιλμπάο. Χάρη στην απουσία της γκανιότας, έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.86 για νίκη της Γρανάδα, 3.18 για ισοπαλία και 2.97 για νίκη της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Χάρη σε αυτές, οι παίχτες θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων, τα οποία θα έχουν, μάλιστα, τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία