Χαλ-Νιουκάστλ με 0% γκανιότα* στη Novibet

Τα κενά στην αγωνιστική δράση που δημιουργούνται σήμερα, λόγω του διαλείμματος των αγώνων του Champions League, έρχονται να καλυφθούν με το παραπάνω, χάρη στις διοργανώσεις των Κυπέλλων που διεξάγονται ανά την Ευρώπη. Παράλληλα, καλύπτονται και τα κενά στα προγράμματα προσφορών** στις εταιρίες στοιχημάτων, καθώς οι υπεύθυνοι έχουν φροντίσει να συμπεριλάβουν σε αυτά σημερινούς αγώνες, όπως αυτός του League Cup της Αγγλίας, ανάμεσα σε Χαλ και Νιουκάστλ.

 

Η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet, για παράδειγμα, αποφάσισε να προσφέρει τον συγκεκριμένο αγώνα με 0% γκανιότα*, υποσχόμενη έτσι αυξημένα κέρδη στα μέλη της. Αναλυτικότερα, η Novibet έχει αυξήσει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, χάρη στην απουσία της γκανιότας*, της προμήθειας που ευθύνεται για τη μικρή μείωση κάθε απόδοσης. Χάρη στην προσφορά**, όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

 

Χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του League Cup: 3.42 για νίκη της Χαλ, 3.45 για ισοπαλία και 2.35 για νίκη της Νιουκάστλ. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί και υπόσχονται αυξημένα κέρδη – σε αρκετές περιπτώσεις, περισσότερα από τα αντίστοιχα που υπόσχονται οι υπόλοιπες ιστοσελίδες, ειδικά όσες διατηρούν κανονικά γκανιότα*.

 

Για να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της Novibet, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο Χαλ-Νιουκάστλ, πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:45. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Σε αυτή την περίπτωση, τα κέρδη τους, όχι μόνο θα είναι αυξημένα, αλλά θα έχουν και τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη από την πρώτη στιγμή και πως δεν απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν – όπως γίνεται στην περίπτωση των bonus.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία