Μπράιτον-Στόουκ με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η τρέχουσα αγωνιστική της αγγλικής Premier League ολοκληρώνεται σήμερα, με την αναμέτρηση της Μπράιτον και της Στόουκ, η οποία ξεχωρίζει στο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα της νόμιμης στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας, άλλωστε, αποφάσισαν να διατηρήσουν 0% γκανιότα στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι παίχτες να έχουν αυξηθεί.

Με άλλα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν σήμερα στο Μπράιτον-Στόουκ μέσω της Goalbet και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 θα μπορούν να εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Η προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet ισχύει μόνο για όσους στοιχηματίσουν σε ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Μπράιτον και Στόουκ. Εκεί, άλλωστε, διατηρείται η μηδενική γκανιότα (με άλλα λόγια, μηδενική προμήθεια), γεγονός που έχει επιτρέψει την αύξηση των αποδόσεων, αντί για τη μείωσή τους.

Επιπλέον, η προσφορά ισχύει μόνο για όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, στις 22:00. Τα live στοιχήματα δεν συμμετέχουν στην προσφορά, καθώς μετά τη σέντρα, οι αποδόσεις θα επιστρέψουν σε κανονικά επίπεδα.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Στο πλαίσιο της προσφοράς της, λοιπόν, η στοιχηματική εταιρεία Goalbet αύξησε τις αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία του αγώνα ανάμεσα σε Μπράιτον και Στόουκ. Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Premier League θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις: 2.33 για νίκη της Μπράιτον, 3.26 για ισοπαλία και 3.66 για νίκη της Στόουκ.

Οι παραπάνω αποδόσεις καταφέρνουν να κινηθούν σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Σε αντίθεση με την Goalbet, άλλωστε, οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία