Παναθηναϊκός-Μπασκόνια με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική εταιρεία Novibet

Οι αγώνες μπάσκετ της Euroleague επανέρχονται σήμερα στο προσκήνιο και, όπως είναι φυσικό, καθένας από αυτούς προσφέρεται για στοιχηματισμό και διεκδίκηση κερδών. Αυτός που ξεχωρίζει στην στοιχηματική εταιρία Novibet, όμως, είναι ο αγώνας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπασκόνια – όχι μόνο επειδή παρουσιάζει και ελληνικό ενδιαφέρον, αλλά επειδή προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του νικητή.

Συγκεκριμένα, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στην αγορά του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπασκόνια θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στο γεγονός ότι οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία έχουν αυξηθεί ελαφρώς.

 

Γιατί συμφέρει η προσφορά** της Novibet;

Το βασικότερο πλεονέκτημα της σημερινής προσφοράς** της εταιρίας στοιχήματος Novibet είναι το γεγονός ότι υπόσχεται περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο. Οι αποδόσεις θα έπρεπε κανονικά να έχουν μειωθεί ελαφρώς, προκειμένου να αποκομίσει ο bookmaker την προμήθειά του. Με τη γκανιότα* να βρίσκεται στο 0%, όμως, η προμήθεια απουσιάζει και οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί. Με άλλα λόγια, προσφέρουν περισσότερα κέρδη, χωρίς παράλληλα να συνοδεύονται οι προβλέψεις από περισσότερο ρίσκο.

Επιπλέον, όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά** της Novibet και προβλέψουν σωστά το νικητή του αγώνα θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη, όχι με τη μορφή πριμ (όπως συμβαίνει σε πολλές προσφορές**), αλλά με τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να πραγματοποιήσουν άμεσα ανάληψή τους, χωρίς να χρειάζεται να τζιράρουν την αξία τους.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στο Παναθηναϊκός-Μπασκόνια

Εφόσον, λοιπόν, η γκανιότα* βρίσκεται στο 0%, η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ανακοίνωσε τις παρακάτω αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του νικητή του σημερινού αγώνα της Euroleague: 1.45 για νίκη του Παναθηναϊκού και 3.20 για νίκη της Μπασκόνια. Σε σύγκριση με τις αντίστοιχες αποδόσεις του ανταγωνισμού, αυτές της Novibet κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν, τέλος, τη σημερινή προσφορά** της Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στα κατάλληλα σημεία. Θα πρέπει να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους στην αγορά του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπασκόνια, πριν την έναρξή του στις 21:15. Εφόσον προβλέψουν σωστά, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων.

Τέλος να σας θυμίσουμε πως και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος μπορούν να επωφεληθούν της προσφοράς** της Novibet διότι ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία