Στοιχηματική εταιρία Novibet: Κορυφαίες αποδόσεις στο Νυρεμβέργη-Λεβερκούζεν

Μία ακόμη εβδομάδα ξεκινά με στοιχηματικές ευκαιρίες, προσφορά** των αγώνων ποδοσφαίρου που διεξάγονται στο πλαίσιο των εθνικών πρωταθλημάτων ανά την Ευρώπη, αλλά και με μια νέα προσφορά** στην στοιχηματική εταιρία Novibet, η οποία προσφέρει κορυφαίες αποδόσεις στα μέλη της που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους επιλεγμένους αγώνες.

Συγκεκριμένα, η Novibet προσφέρει σήμερα τον αγώνα της γερμανικής Bundesliga ανάμεσα σε Νυρεμβέργη και Λεβερκούζεν με 0% γκανιότα*, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα σχετικά σημεία να έχουν αυξηθεί και να συγκαταλέγονται στις κορυφαίες της αγοράς.

 

Ευκαιρίες για αυξημένα κέρδη στο Νυρεμβέργη-Λεβερκούζεν

Η προσφορά** της νόμιμης εταιρίας στοιχήματος Novibet επιτρέπει στους παίχτες να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους σε τρία σημεία που συνοδεύονται από αυξημένες αποδόσεις. Η προσφορά** της 0% γκανιότας* εξαλείφει την καθιερωμένη προμήθεια από τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα να μην έχουν μειωθεί ως συνήθως, αλλά να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

Αποτέλεσμα αυτού είναι οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο 1Χ2, προκειμένου να καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, να έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, τα κέρδη αυτά θα γίνουν δικά τους.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στο 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα

Όσοι στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Bundesliga θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις εξής κορυφαίες αποδόσεις: 4.60 για νίκη της Νυρεμβέργης, 4.25 για ισοπαλία και 1.81 για νίκη της Λεβερκούζεν. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί σε βαθμό που να ξεπερνούν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στα μέλη της Novibet. Επιπλέον, τα κέρδη που θα προκύψουν από αυτές θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία