Ερυθρός Αστέρας – Ολίμπια Μιλάνο με 0% γκανιότα* στη Novibet

Με την αγωνιστική δράση στο ποδόσφαιρο να μπορεί να χαρακτηριστεί στην καλύτερη περίπτωση περιορισμένη, οι παίχτες του στοιχήματος έχουν στρέψει την προσοχή τους στο μπάσκετ, όπου συνεχίζουν κανονικά και με εντατικούς ρυθμούς οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Την πρώτη θέση στις προτιμήσεις τους, βέβαια, κατέχει η Euroleague, η οποία επιφυλάσσει ένα άκρως ενδιαφέρον ντέρμπι απόψε, σε όσους επιθυμούν να στοιχηματίσουν στο μπάσκετ.

 

Πρόκειται για το ντέρμπι ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Ολίμπια Μιλάνο, το οποίο είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα και προσφέρει άφθονες στοιχηματικές ευκαιρίες. Μία από αυτές, μάλιστα, οφείλεται στη σημερινή προσφορά** της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Novibet, η οποία διατηρεί 0% γκανιότα* στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του νικητή.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στο Ερυθρός Αστέρας – Ολίμπια Μιλάνο, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα δύο σημεία της αγοράς του νικητή αγώνα να μην έχουν μειωθεί, όπως γίνεται συνήθως. Η προμήθεια της Novibet απουσιάζει και οι αποδόσεις επέστρεψαν σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη στους παίχτες. Στο πλαίσιο της προσφοράς**, λοιπόν, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του νικητή του σημερινού αγώνα: 2.25 για νίκη του Ερυθρού Αστέρα και 1.78 για νίκη της Ολίμπια Μιλάνο.

 

Οι συγκεκριμένες αποδόσεις μπορούν να ξεπεράσουν τη συντριπτική πλειοψηφία των αντίστοιχων που έχουν ανακοινώσει οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού. Κυμαίνονται, άλλωστε, σε επίπεδα πάνω από το μέσο όρο, καθώς οι περισσότερες ιστοσελίδες του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα* και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις τους.

 

Για να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν την προσφορά** της Novibet, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν τις 20:00, ώρα έναρξης του αγώνα, και να επιλέξουν την αγορά του νικητή. Εφόσον η πρόβλεψή τους επαληθευθεί, μάλιστα, θα λάβουν τα επιπλέον κέρδη με τη μορφή μετρητών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία