Γερμανία-Γαλλία με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η στοιχηματική εταιρία Championsbet συνεχίζει να προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, σε σχεδόν καθημερινή βάση. Οι παίχτες του στοιχήματος που διατηρούν λογαριασμό στην ιστοσελίδα μπορούν, άλλωστε, να εκμεταλλευτούν την προσφορά της 0% γκανιότας στους επιλεγμένους σημαντικούς αγώνες ποδοσφαίρου και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να υποστούν παράλληλη αύξηση του ρίσκου.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά είναι τις τελευταίες εβδομάδες αφιερωμένη αποκλειστικά στους αγώνες του EURO και, όπως είναι φυσικό, ισχύει και για τον αποψινό ημιτελικό ανάμεσα σε Γερμανία και Ιταλία. Χάρη σε αυτή, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του Γερμανία-Γαλλία και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα στους παίχτες.

 

Αυτό αποτελεί και ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της προσφοράς της 0% γκανιότας: ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες. Σε αντίθεση με τα μπόνους και τα δωρεάν στοιχήματα, για παράδειγμα, τα οποία μπορεί να ζητούν κάποια κατάθεση, κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή το τζιράρισμα της αξίας των κερδών, η συγκεκριμένη προσφορά ζητά μόνο μια σωστή πρόβλεψη. Και η πρόβλεψη αυτή πρέπει να αφορά στο τελικό αποτέλεσμα του Γερμανία-Γαλλία και να τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Όσοι αποφασίσουν να τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, θα δουν τις αποδόσεις που έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας. Οι αποδόσεις αυτές είναι οι εξής: 2.99 για νίκη της Γερμανίας, 3.07 για ισοπαλία και 2.90 για νίκη της Γαλλίας. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, ο οποίος διατηρεί κανονικά γκανιότα.

Χτες ήταν η σειρά της Πορτογαλίας με την Ουαλία ώστε να προσφερθούν από την Championsbet με 0% γκανιότα.

Η Championsbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και τα μέλη της μπορούν να διασκεδάσουν παίζοντας τα παιχνίδια που προσφέρει η ιστοσελίδα που φτάνουν σε αριθμό περίπου τα 170.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία