Παναθηναϊκός-Κούμπαν με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Οι αγώνες της EuroLeague συνεχίζονται, με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης να διεκδικούν το εισιτήριο για την επόμενη φάση και ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται σήμερα ενάντια στη Λοκομοτίβ Κούμπαν, στις 21:45. Ο συγκεκριμένος αγώνας, μάλιστα, αποτελεί αφορμή για την νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Stoiximan να προσφέρει άλλη μια ευκαιρία διεκδίκησης αυξημένων κερδών στα μέλη του.

 

Η ιστοσελίδα του στοιχήματος διατηρεί, άλλωστε, 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα μπάσκετ, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή του αγώνα να είναι αυξημένες. Η γκανιότα είναι η προμήθεια εκείνη που παρακρατείται από κάθε στοίχημα και ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων. Αφού, λοιπόν, βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις αυτές επανέρχονται σε υψηλότερα επίπεδα και επιτρέπουν την διεκδίκηση αυξημένων κερδών.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε, λοιπόν, ο Stoiximan στην αγορά του νικητή του αποψινού αγώνα της EuroLeague έχουν ως εξής: 1.42 για νίκη του Παναθηναϊκού και 3.33 για νίκη της Κούμπαν. Πρόκειται για αποδόσεις που θα συναντήσουν οι παίχτες πριν την έναρξη του αγώνα και που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού.

 

Για να διεκδικήσει, όμως, κάποιος τα κέρδη που υπόσχεται η μηδενική γκανιότα, θα πρέπει να πληροί τρεις προϋποθέσεις. Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να τοποθετήσει την πρόβλεψή του στην αγορά του νικητή του αγώνα. Δεύτερον, θα πρέπει να το κάνει πριν την έναρξή του, στις 21:45. Και, τέλος, η πρόβλεψη αυτή θα πρέπει να είναι σωστή, ώστε να εισπράξει όχι απλά κέρδη, αλλά αυξημένα κέρδη.

 

Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά. Η συγκεκριμένη, άλλωστε, δε ζητά άλλα ανταλλάγματα, όπως ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή τζιράρισμα των επιπλέον κερδών. Για αυτό το λόγο, πολλοί από τους παίχτες τη θεωρούν την πιο συμφέρουσα στο online στοίχημα.

Και χτες ο Stoiximan επέλεξε αγώνα μπάσκετ για την Euroleague ώστε να ανακοινώσει την προσφορά της 0% γκανιότας, αυτόν της Τσεντεβίτα με τον Ολυμπιακό.

O Stoiximan είναι από τις στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν με νόμιμη άδεια στην Ελλάδα και αποτελεί μεγάλο χορηγό για πολλές ελληνικές ομάδες αλλά και αθλητές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία