Ντόρτμουντ-Ρεάλ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα, οι αγώνες του Champions League επιστρέφουν στα γήπεδα, στους τηλεοπτικούς δέκτες και, φυσικά, στις στοιχηματικές εταιρίες, όπου οι παίχτες θα βρουν σήμερα δεκάδες ευκαιρίες, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Κάποιες από αυτές τις ευκαιρίες, βέβαια, καταφέρνουν να ξεχωρίσουν από τις υπόλοιπες, χάρη σε σχετικές προσφορές που έχουν ανακοινώσει οι υπεύθυνοι των εταιριών.

 

Ανάμεσα σε αυτές τις προσφορές, μάλιστα, ξεχωρίζουν με τη σειρά τους κάποιες, όπως αυτή της νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan για τον αγώνα ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης. Πρόκειται για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία όχι μόνο αυξάνει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, αλλά και ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες – δε ζητά, άλλωστε, ούτε ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ούτε τζιράρισμα των επιπλέον κερδών και υπόσχεται αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών.

 

Ο αγώνας ξεκινά απόψε στις 21:45 και όσοι αποφασίσουν να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 θα δουν τις αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις ισχύουν μόνον έως την έναρξη του αγώνα και έχουν ως εξής: 2.38 για νίκη της Ντόρτμουντ, 3.90 για ισοπαλία και 3.05 για νίκη της Ρεάλ. Σε σύγκριση με τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες ιστοσελίδες του ανταγωνισμού, μάλιστα, αυτές του Stoiximan υπόσχονται τα περισσότερα κέρδη. Οι περισσότερες ιστοσελίδες στοιχήματος, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα, με αποτέλεσμα να έχουν μειώσει ελαφρώς τις δικές του αποδόσεις.

 

Η προσφορά της 0% γκανιότας που ανακοίνωσε ο Stoiximan, τέλος, δε θα ισχύει στο live στοίχημα, γεγονός που σημαίνει πως όσοι ενδιαφέρονται να την εκμεταλλευτούν θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην έναρξη του αγώνα. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσου τα αυξημένα κέρδη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία