Δύο προσφορές για το Ελλάδα-Σερβία

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις που έφερε η ήττα της εθνικής Ελλάδας από τα νησιά Φερόε και την επίδραση στην ψυχολογία των παιχτών (αλλά και των φιλάθλων), το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καλείται απόψε να δείξει τα δόντια του, απέναντι στη Σερβία, σε έναν φιλικό αγώνα που δε θα μπορούσε παρά να απασχολήσει και τις online εταιρίες στοιχημάτων. Άλλωστε, όλες τους έχουν συμπεριλάβει τον αγώνα στο σημερινό τους πρόγραμμα, ενώ δε λείπουν και αυτές που ανακοίνωσαν σχετικές προσφορές για τα μέλη τους που θα στοιχηματίσουν σε αυτόν, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Στην περίπτωση του αποψινού φιλικού, λοιπόν, οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν μία προσφορά σε δύο διαφορετικές ιστοσελίδες. Πρόκειται, ωστόσο, για την πλέον συμφέρουσα κατά πολλούς προσφορά: αυτή της 0% γκανιότας, την οποία θα βρουν στον Stoiximan και στην Championsbet.

 

Η στοιχηματική εταιρία Stoiximan ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα σε όλα τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν απόψε τα μέλη του στο Ελλάδα-Σερβία, στην αγορά του 1Χ2. Όσοι, λοιπόν, συγκρίνουν τις αποδόσεις που ανακοινώνει ο Stoiximan στη συγκεκριμένη αγορά με τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού θα δουν ότι είναι ελαφρώς αυξημένες - γεγονός που σημαίνει ότι, σε περίπτωση επιτυχημένης πρόβλεψης, θα τους αποφέρουν αυξημένα κέρδη.

 

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στην εταιρία στοιχήματος Championsbet. Τα μέλη της έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 με αυξημένες αποδόσεις. Οι παίχτες, λοιπόν, που θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Ελλάδα-Σερβία θα εισπράξουν ελαφρώς αυξημένα κέρδη, σε σύγκριση με τους αντίστοιχους παίχτες που προτίμησαν τον ανταγωνισμό.

 

Το ύψος της αύξησης, βέβαια, δεν είναι μεγάλο - ένα μπόνους ή κάποια δωρεάν στοιχήματα ίσως να μοιάζουν πιο ελκυστικά σε πολλούς παίχτες. Ωστόσο, οι δύο παραπάνω προσφορές έχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων: δε συνοδεύονται από καμία απολύτως προϋπόθεση. Αυτό σημαίνει ότι τα μέλη του Stoiximan και της Sportingbet δεν είναι αναγκασμένα να προχωρήσουν σε κατάθεση, πριν στοιχηματίσουν στον αγώνα, ή να τζιράρουν την αξία των κερδών τους, προκειμένου να μπορούν να προχωρήσουν σε ανάληψη από το λογαριασμό τους. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 και να κερδίσουν.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία