Δύο αγώνες με 0% γκανιότα στην Goalbet

Η στοιχηματική εταιρία Goalbet καλύπτει σήμερα το σύνολο των αγώνων ποδοσφαίρου που διεξάγονται ανά την Ευρώπη και προσφέρει πολλές επιλογές: αγώνες πρωταθλήματος στην Ιταλία, αγώνες Κυπέλλου στην Αγγλία και στη Γερμανία και πολλές ακόμη αναμετρήσεις που μπορούν να αποφέρουν κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά. Παράλληλα, όμως, η Goalbet δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, εκμεταλλευόμενα μια διπλή προσφορά.

Πρόκειται για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία έχει ενεργοποιηθεί σήμερα, όχι σε έναν, αλλά σε δύο αγώνες. Αναλυτικότερα, οι αγώνες που προσφέρονται με αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 είναι αυτοί ανάμεσα σε Μίλαν και Τζένοα και ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Λεβερκούζεν. Και στις δύο περιπτώσεις, οι παίχτες που θα καλύψουν τους όρους της προσφοράς θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στις αυξημένες αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει οι υπεύθυνοι.

 

Μίλαν-Τζένοα και Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν με 0% γκανιότα

Η σημερινή προσφορά της Goalbet η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 των δύο επιλεγμένων αγώνων. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα δουν μια σειρά από αυξημένες αποδόσεις και θα εξασφαλίσουν εξίσου αυξημένα κέρδη, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα των αγώνων.

Στην περίπτωση του πρώτου αγώνα, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο της ιταλικής Serie A, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.47 για νίκη της Μίλαν, 4.92 για ισοπαλία και 8.23 για νίκη της Τζένοα. Αντίστοιχα, στον δεύτερο αγώνα, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο του γερμανικού Κυπέλλου DFB, οι αποδόσεις στο 1Χ2 είναι οι εξής: 2.34 για νίκη της Γκλάντμπαχ, 3.89 για ισοπαλία και 3.13 για νίκη της Λεβερκούζεν.

Όλες οι παραπάνω αποδόσεις καταφέρνουν να ξεπεράσουν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού, αφού παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, λόγω της προσφοράς της 0% γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία