Ελλάδα-Φινλανδία με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Κάθε αγώνας της Εθνικής Ελλάδας – ειδικά όταν σε αυτόν εισέρχεται και ο παράγοντας πρόκριση – είναι σημαντικός για τους ποδοσφαιρόφιλους, αλλά και για όσους επιθυμούν να διεκδικήσουν κέρδη, μέσω του online στοιχήματος. Και την ίδια αντιμετώπιση έχουν και οι στοιχηματικές εταιρίες, οι οποίες φροντίζουν σχεδόν σε κάθε αγώνα της Εθνικής να ανακοινώσουν μια προσφορά.

 

Ο αποψινός αγώνας ανάμεσα σε Ελλάδα και Φινλανδία, λοιπόν, αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία διεκδίκησης κερδών για πολλούς παίχτες του στοιχήματος, αλλά και μια αφορμή να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, εξαιτίας κάποιων προσφορών. Και μια από αυτές τις προσφορές προέρχεται από την ιστοσελίδα στοιχήματος Stoiximan.

 

Πρόκειται για την προσφορά της μηδενικής γκανιότας, η οποία αυξάνει τις αποδόσεις των σημείων στην αγορά του 1Χ2 και υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι διατηρούν 0% γκανιότα από τον αποψινό αγώνα (επομένως και μηδενική προμήθεια από τα στοιχήματα), με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να είναι ελαφρώς αυξημένες.

 

Οι αποδόσεις αυτές είναι υψηλότερες από τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία του ανταγωνισμού και έχουν ως εξής: 1.86 για νίκη της Ελλάδας, 3.35 για ισοπαλία και 5.95 για νίκη της Φινλανδίας.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, μάλιστα, δε συνοδεύεται από περίπλοκους όρους που ενδεχομένως να μειώνουν την αξία της (όπως για παράδειγμα, ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού). Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, προκειμένου να την εκμεταλλευτούν, είναι να τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα στοίχημα στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα. Αν αυτό το στοίχημα κερδίσει, τα κέρδη που θα λάβουν θα είναι ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων – μεγαλύτερα, με λίγα λόγια, από τα αντίστοιχα που υπόσχεται ο ανταγωνισμός.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία