Γουέστ Μπρομ – Μπέρνλι με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η αγωνιστική δράση στην Premier League συνεχίζεται και σήμερα και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν στη διάθεσή τους ένα ακόμη αγγλικό ντέρμπι, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Πρόκειται για την αναμέτρηση της Γουέστ Μπρομ με τη Μπέρνλι, η οποία καλύπτεται με ένα ισορροπημένο σετ αποδόσεων για τις δύο ομάδες. Κάποιες από τις αποδόσεις αυτές, μάλιστα, έχουν αυξηθεί περισσότερο, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Τη συγκεκριμένη προσφορά μπορούν να εκμεταλλευτούν τα μέλη του Stoiximan που θα στοιχηματίσουν στον αγώνα. Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα του στοιχήματος διατηρεί 0% γκανιότα στον αγώνα ανάμεσα σε Γουέστ Μπρομ και Μπέρνλι, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να μην έχουν μειωθεί ως συνήθως και να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Χωρίς τη γκανιότα, άλλωστε, δεν υπάρχει ούτε προμήθεια και, επομένως, ούτε λόγος να μειωθούν οι αποδόσεις στα τρία σημεία της συγκεκριμένης αγοράς.

 

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα της Premier League έχουν ως εξής: 2.00 για νίκη της Γουέστ Μπρομ, 3.40 για ισοπαλία και 4.80 για νίκη της Μπέρνλι. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί και καταφέρνουν να συγκαταλεχθούν στις κορυφαίες της αγοράς. Οι περισσότερες από τις στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, άλλωστε, έχουν μειώσει ελαφρώς τις δικές τους αποδόσεις, εξαιτίας της γκανιότας.

 

Η προσφορά του Stoiximan, τέλος, ισχύει μόνο έως την έναρξη του αγώνα, απόψε στις 22:00. Και, προκειμένου να την εκμεταλλευτούν, οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν οποιονδήποτε τύπο στοιχήματος (μονό ή παρολί) στην αγορά του 1Χ2. Εφόσον, μάλιστα, προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών. Αυτή η τελευταία λεπτομέρεια σημαίνει πως δε χρειάζεται να προχωρήσουν σε τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να τα απελευθερώσουν προς ανάληψη, όπως απαιτείται για παράδειγμα στην περίπτωση κάποιου bonus.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία