Δύο ντέρμπι με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Stoiximan προσφέρει σήμερα στα μέλη του την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη σε δύο σημαντικά ελληνικά ντέρμπι, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Και οι δύο αγώνες, άλλωστε, συμμετέχουν στην προσφορά της 0% γκανιότας που φροντίζει να ανακοινώσει καθημερινά ο bookmaker, με αποτέλεσμα να διαθέτουν κάποιες αυξημένες αποδόσεις και να υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό τους αποτέλεσμα.

 

Ο πρώτος από αυτούς τους αγώνες είναι ο τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο μπάσκετ. Και ο δεύτερος είναι αυτός ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό για τα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκα στο ποδόσφαιρο. Και στους δύο αγώνες, τα μέλη του Stoiximan θα δουν αυξημένες αποδόσεις, στην αγορά το νικητή και του 1Χ2 αντίστοιχα.

 

Αναλυτικότερα, στην αγορά του νικητή στον αγώνα μπάσκετ, οι αυξημένες αποδόσεις έχουν ως εξής: 1.28 για νίκη του Ολυμπιακού και 4.50 για νίκη του Παναθηναϊκού. Αντίστοιχα, στην αγορά του 1Χ2 στον αγώνα ποδοσφαίρου, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan είναι οι εξής: 2.91 για νίκη της ΑΕΚ, 3.10 για ισοπαλία και 2.91 για νίκη του Παναθηναϊκού.

 

Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας – της προμήθειας που διατηρεί από κάθε στοίχημα ο bookmaker. Από τη στιγμή που η προμήθεια απουσιάζει, οι παραπάνω αποδόσεις δε μειώθηκαν, προκειμένου να εξασφαλίσουν κέρδη οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας, και παρέμειναν σε υψηλότερα επίπεδα. Χάρη στην προσφορά, μάλιστα, πρόκειται για κάποιες από τις υψηλότερες αποδόσεις στην αγορά, ιδιαίτερα συγκριτικά με τη συντριπτική πλειοψηφία των ιστοσελίδων, οι οποίες διατηρούν κανονικά γκανιότα.

 

Η προσφορά απαιτεί από τους παίχτες να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα (το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ξεκινά στις 19:30 και το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στις 20:30). Επιπλέον, όπως είναι φυσικό, οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν τις στοιχηματικές αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα κάθε αγώνα.

 

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και εκτός από στοίχημα προσφέρει και παιχνίδια καθώς διαθέτει live καζίνο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία