Αυξημένες αποδόσεις στο Λεγκανιές-Βιγιαρεάλ από την στοιχηματική εταιρία Novibet

Η στοιχηματική εταιρία Novibet συνεχίζει και μέσα στο 2018 να δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να χρειάζεται να ρισκάρουν περισσότερο. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να τοποθετήσουν συγκεκριμένα στοιχήματα σε επιλεγμένα σημεία, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις που ανακοινώνουν οι υπεύθυνοι.

Οι αποδόσεις αυτές αυξάνονται χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία εξαλείφει την προμήθεια που ευθύνεται υπό κανονικές συνθήκες για τη μικρή μείωση των αποδόσεων. Χωρίς αυτή, οι αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Και αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα, στον αγώνα του ισπανικού Copa del Rey ανάμεσα σε Λεγκανιές και Βιγιαρεάλ.

 

0% γκανιότα* στο Λεγκανιές-Βιγιαρεάλ από τη Novibet

Και σήμερα, λοιπόν, η Novibet προσφέρει έναν επιλεγμένο αγώνα ποδοσφαίρου με 0% και, επομένως, αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Η προσφορά** αφορά μόνο στα τρία σημεία της επιλεγμένης αγοράς και σε αυτή θα μπορούν να συμμετάσχουν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα πριν την έναρξη του αγώνα.

Όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά** θα δουν τις παρακάτω αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Copa del Rey: 2.66 για νίκη της Λεγκανιές, 3.10 για ισοπαλία και 3.26 για νίκη της Βιγιαρεάλ.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Στην προσφορά** της 0% γκανιότας* συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα (μονά και παρολί οποιασδήποτε αξίας), αρκεί να τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Λεγκανιές και Βιγιαρεάλ, πριν την έναρξη του αγώνα, στις 20:00

Όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη (ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων), τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη από την πρώτη στιγμή, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Και χτες η Novibet η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, ανακοίνωσε την προσφορά** της 0% γκανιότας* για αγώνα του Copa del Rey και πιο συγκεκριμένα τον αγώνα Λας Πάλμας-Βαλένθια.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία