Ενισχυμένες αποδόσεις στο μπάσκετ από την εταιρεία στοιχηματισμού Novibet

Οι λάτρεις του μπάσκετ έχουν αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού αυτές τις ημέρες, καθώς σε πολλά πρωταθλήματα οι καλύτερες ομάδες είτε αγωνίζονται στους τελικούς ή διεκδικούν την πρόκρισή τους σε αυτούς. Έτσι, όσο σε Ελλάδα και ΗΠΑ, για παράδειγμα, οι σειρές των τελικών έχουν ήδη ξεκινήσει, στην Ισπανία, η Βαλένθια και η Μπασκόνια διεκδικούν και απόψε την πρόκριση, σε έναν αγώνα που προσφέρεται για αρκετά στοιχήματα.

Κάποια από αυτά τα στοιχήματα, μάλιστα, θα συνοδεύονται και από ενισχυμένες αποδόσεις, χάρη στην απόφαση της στοιχηματικής εταιρείας Novibet να διατηρήσει 0% γκανιότα* στην αγορά του νικητή του αποψινού αγώνα ανάμεσα σε Βαλένθια και Μπασκόνια.

 

0% γκανιότα* στο Βαλένθια-Μπασκόνια

Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας ανακοίνωσαν πως διατηρούν 0% γκανιότα* στον αποψινό αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε Βαλένθια και Μπασκόνια. Η προσφορά** ισχύει αποκλειστικά στην αγορά του νικητή της αναμέτρησης και ευθύνεται για τη μικρή ενίσχυση των αποδόσεων.

Πιο συγκεκριμένα, εφόσον απουσιάζει η γκανιότα*, που αποτελεί την προμήθεια της Novibet που μειώνει ελαφρώς κάθε απόδοση σε κάθε σημείο, οι επιλεγμένες αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Το όφελος των παιχτών

Όσοι στοιχηματίσουν, λοιπόν, στα δύο επιλεγμένα σημεία, αυτά που προβλέψουν το νικητή της αναμέτρησης στην αντίστοιχη αγορά, θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για περισσότερο ρίσκο. Όσοι στοιχηματίσουν και κερδίσουν, μάλιστα, θα εξασφαλίσουν τα επιπλέον κέρδη με τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι δε θα χρειάζεται να τζιράρουν την αξία των χρημάτων, προκειμένου να τα απελευθερώσουν προς ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Όσοι, λοιπόν, εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν τα ενισχυμένα κέρδη που υπόσχονται οι ενισχυμένες αποδόσεις. Οι αποδόσεις που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι στην αγορά του σημερινού αγώνα μπάσκετ έχουν ως εξής: 1.56 για νίκη της Βαλένθια και 2.73 για νίκη της Μπασκόνια.

Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν ενισχυθεί, χάρη στην προσφορά**, και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού. Χάρη στην προσφορά**, άλλωστε, οι αποδόσεις της Novibet κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς, καθώς οι περισσότερες ιστοσελίδες του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα* και έχουν μειώσει τις δικές τους αντίστοιχες αποδόσεις.

 

Όροι και προϋποθέσεις

Η συγκεκριμένη προσφορά** ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του νικητή του Βαλένθια-Μπασκόνια, πριν την έναρξη του αγώνα, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Novibet ανακοίνωσε την προσφορά** της μηδενικής γκανιότας* στο μπάσκετ, άλλο ένα παράδειγμα είναι ο αγώνας μεταξύ Ντιναμό και Μονακό.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία