Ξάνθη-ΠΑΟΚ με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η Championsbet δεν χάνει ούτε σήμερα την ευκαιρία να προσφέρει στα μέλη της τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, ανακοινώνοντας έναν ακόμη αγώνα που διατίθεται με 0% γκανιότα. Πρόκειται, μάλιστα, για μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της ημέρας: τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ξάνθη και ΠΑΟΚ, ο οποίος ξεκινά σήμερα στις 19:30.

 

Ο αγώνας παρουσιάζει ούτως ή άλλως στοιχηματικό ενδιαφέρον, αλλά αυτό απογειώνεται, χάρη στη σημερινή προσφορά της Championsbet. Η ιστοσελίδα στοιχημάτων προσφέρει τον αγώνα με 0% γκανιότα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Αναλυτικότερα, η απουσία της γκανιότας επιτρέπει στις αποδόσεις να κυμανθούν σε υψηλότερα επίπεδα, με αποτέλεσμα τα κέρδη που υπόσχονται να είναι περισσότερα, αλλά το ρίσκο ίδιο.

 

Βέβαια, για να εκμεταλλευτούν τη συγκεκριμένη προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στο Ξάνθη-ΠΑΟΚ πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2, εκεί που έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις. Με αυτόν τον τρόπο, θα δουν τις εξής αυξημένες τιμές: 4.51 για νίκη της Ξάνθης, 3.24 για ισοπαλία και 2.11 για νίκη του ΠΑΟΚ.

 

Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά και κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς. Οι περισσότερες από τις στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, άλλωστε, έχουν μειώσει τις δικές τους αποδόσεις, διατηρώντας κανονικά γκανιότα.

 

Η προσφορά της Championsbet, τέλος, κρίνεται ιδιαίτερα συμφέρουσα και για το γεγονός ότι υπόσχεται επιπλέον κέρδη με τη μορφή μετρητών. Σε αντίθεση με άλλες προσφορές που ανταμείβουν τους παίχτες με μπόνους, αυτή της 0% γκανιότας αποφέρει μετρητά στους παίχτες που θα την εκμεταλλευτούν και θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Ξάνθη-ΠΑΟΚ.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία