Στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στην Serie A στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Οι αγώνες ποδοσφαίρου της ιταλικής Serie A επιστρέφουν σήμερα στο πρόγραμμα και προσφέρουν την ευκαιρία τοποθέτησης στοιχημάτων και διεκδίκησης κερδών στους παίχτες που είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε προβλέψεις. Στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet, μάλιστα, τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Ίντερ θα αποκτήσουν ενισχυμένη αξία, χάρη στην σχετική προσφορά.

Πρόκειται για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία επιτρέπει στους παίχτες να στοιχηματίσουν με ενισχυμένη αξία, χάρη στις τρεις αυξημένες αποδόσεις που βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2. Με άλλα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν στα επιλεγμένα σημεία θα εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις και θα διεκδικήσουν αντίστοιχα αυξημένα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Οι αποδόσεις της σημερινής προσφοράς της Goalbet

Η σημερινή προσφορά της Goalbet έχει ως αποτέλεσμα να εξαλειφθεί η γκανιότα, η καθιερωμένη προμήθεια που μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις, και να αυξήσει τα πιθανά κέρδη. Οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα της Serie A κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και έχουν ως εξής: 2.74 για νίκη της Φιορεντίνα, 3.34 για ισοπαλία και 2.91 για νίκη της Ίντερ. Οι εν λόγω αποδόσεις ξεπερνούν τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, χάρη στη σημερινή προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Η προσφορά της Goalbet ισχύει αποκλειστικά για τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Ίντερ και για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις ενισχυμένες αποδόσεις θα πρέπει να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν την έναρξη του αγώνα στις 21:45.

Και, φυσικά, οι παίχτες θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά. Και, εφόσον τα καταφέρουν, το σύνολο των κερδών τους θα έχει τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμο προς ανάληψη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία