Ντόρτμουντ-Βόλφσμπουργκ με 0% γκανιότα στην Championsbet

To Κύπελλο Γερμανίας θα έχει το Σάββατο νέο κάτοχο, καθώς οι Ντόρτμουντ και Βόλφσμπουργκ αναμετρώνται στις 30 Μαΐου, στις 21:00 το βράδυ, στον τελικό της διοργάνωσης. Ο τελικός προσφέρει δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού στα μέλη της Championsbet, αλλά και την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στο γεγονός ότι η ιστοσελίδα του online στοιχήματος ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα.

 

Η γκανιότα είναι η προμήθεια εκείνη που διατηρούν από κάθε στοίχημα οι bookmakers και η υπεύθυνη για μικρή μείωση των αποδόσεων. Από τη στιγμή, λοιπόν, που απουσιάζει, οι αποδόσεις αυξάνονται και επανέρχονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη.

 

Η Championsbet, λοιπόν, ανακοίνωσε αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Βόλφσμπουργκ, χάρη στην απουσία γκανιότας. Οι παίχτες που θα επιλέξουν τον συγκεκριμένο αγώνα και τη συγκεκριμένη αγορά θα δουν αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σχέση με τις αντίστοιχες των υπόλοιπων στοιχηματικών εταιριών. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Championsbet για τον τελικό Κυπέλλου Γερμανίας είναι οι εξής: 2.36 για νίκη της Ντόρτμουντ, 3.72 για ισοπαλία και 3.20 για νίκη της Βόλφσμπουργκ.

 

Το σημείο, στο οποίο θα πρέπει να δείξουν προσοχή οι παίχτες, είναι το ότι η συγκεκριμένη αγορά δεν αφορά στην ομάδα που θα κατακτήσει το Κύπελλο, αλλά στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα – έως το ’90, δηλαδή, συν τις όποιες καθυστερήσεις. Τα στοιχήματά τους στο 1Χ2, δηλαδή, διευθετούνται με τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα, ακόμη κι αν αυτός χρειαστεί παράταση ή τη διαδικασία των πέναλτι.

 

Επιπλέον, τα αυξημένα κέρδη δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα της προσφοράς. Στα πλεονεκτήματα συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι δεν απαιτεί ανταλλάγματα από τους παίχτες, πέρα από μια σωστή πρόβλεψη στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα. Κοινώς, οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να στοιχηματίσουν ένα ελάχιστο ποσό, αλλά ούτε και να προχωρήσουν σε τζιράρισμα των επιπλέον κερδών τους, προκειμένου να είναι σε θέση να τα μεταφέρουν από τον λογαριασμό τους.

 

Όσοι, λοιπόν, προβλέψουν σωστά στην αγορά του 1Χ2 στο Ντόρτμουντ-Βόλφσμπουργκ, μέσω της Championsbet, θα λάβουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να τους ζητηθούν άλλα ανταλλάγματα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία