0% γκανιότα στο 1Χ2 του Βραζιλία-Αργεντινή διατηρεί η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος διατηρεί σήμερα 0% γκανιότα σε έναν επιλεγμένο αγώνα ποδοσφαίρου, υποσχόμενη περισσότερα κέρδη (αλλά χωρίς περισσότερο ρίσκο) σε όσα μέλη της τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην κορυφαία αναμέτρηση ανάμεσα σε Βραζιλία και Αργεντινή. Οι δύο κορυφαίες εθνικές ομάδες έρχονται αντιμέτωπες απόψε, στο πλαίσιο του Copa America, και η αναμέτρησή τους δεν υπόσχεται μόνο θέαμα και στοιχηματικές ευκαιρίες, αλλά και αυξημένα κέρδη σε όσους παίχτες εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά.

Μέσω της προσφοράς, άλλωστε, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στα κατάλληλα σημεία του αγώνα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς όμως να αναγκαστούν να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο

Η προσφορά της 0% γκανιότας οφείλεται στην απόφαση της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet να μη διατηρήσει την καθιερωμένη της προμήθεια στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Βραζιλία και Αργεντινή. Χάρη σε αυτό το γεγονός, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία δεν έχουν μειωθεί – αντίθετα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα.

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά έχουν διορία έως την έναρξη του αγώνα, προκειμένου να τοποθετήσουν οποιοδήποτε στοίχημα στο 1Χ2 του Βραζιλία-Αργεντινή. Εφόσον κάποιος παίχτης τοποθετήσει ένα τέτοιο στοίχημα και προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα, τα κέρδη που θα εισπράξει θα είναι αυξημένα, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στο 1Χ2

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Goalbet στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Βραζιλία και Αργεντινή έχουν αυξηθεί και πλέον κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις της προσφοράς έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.95 για νίκη της Βραζιλίας, 3.50 για ισοπαλία και 4.90 για νίκη της Αργεντινής. Οι αποδόσεις αυτές δεν υπόσχονται μόνο αυξημένα κέρδη στους νικητές, αλλά και κέρδη με τη μορφή μετρητών, τα οποία θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία