Μπάμπεργκ-Ολυμπιακός με 0% γκανιότα* στη Novibet

Αυτές τις ημέρες, οι παίχτες των ομάδων μπάσκετ που αγωνίζονται στη Euroleague δεν είναι οι μόνοι που δουλεύουν υπερωρίες! Μαζί τους, συμπληρώνουν επιπλέον ώρες αγωνιστικής δράσης και οι παίχτες του στοιχήματος που διεκδικούν κέρδη, μέσω των προβλέψεων που τοποθετούν σε κάθε αγώνα. Και σήμερα, οι παίχτες αυτοί μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη (και μάλιστα αυξημένα) σε έναν ακόμη αγώνα του Ολυμπιακού.

 

Οι ερυθρόλευκοι ταξιδεύουν στη Γερμανία, όπου αντιμετωπίζουν απόψε στις 21:00 τη Μπάμπεργκ, σε έναν ακόμη αγώνα που όχι μόνο καλύπτεται στοιχηματικά από την ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet, αλλά διατίθεται με 0% γκανιότα*. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στον αγώνα θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Η προσφορά** ισχύει για την αγορά του νικητή του Μπάμπεργκ-Ολυμπιακός και υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά, μέσω της αύξησης των επιλεγμένων αποδόσεων. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet δεν έχουν μειωθεί, εξαιτίας της γκανιότας*, και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά** λειτουργεί ως εξής: με τη γκανιότα* στο 0%, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί, ώστε να εξασφαλίσει την προμήθειά της η Novibet, και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Έως την έναρξη του αγώνα, θα διαμορφώνονται ανάλογα με τις προβλέψεις, αλλά θα παραμένουν αυξημένες, έως την έναρξη του αγώνα.

 

Οι παίχτες, λοιπόν, θα πρέπει να σπεύσουν και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Οι προβλέψεις τους μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και μορφή (μονό στοίχημα, παρολί ή σύστημα), αλλά θα πρέπει να αφορούν στην αγορά του νικητή του αγώνα. Όσοι στοιχηματίσουν και προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία δε θα έχουν τη μορφή bonus, όπως συμβαίνει σε άλλες προσφορές**, αλλά τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως δεν απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και έτσι και οι Έλληνες παίκτες του στοιχήματος μπορούν να επωφεληθούν την προσφορά** της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία