Τσεντεβίτα-Ολυμπιακός με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε την Τσεντεβίτα στην έδρα της, στο πλαίσιο των ομίλων της EuroLeague, και οι παίχτες του στοιχήματος που διατηρούν λογαριασμό στην νόμιμη εταιρία στοιχημάτων  Stoiximan μπορούν να εκμεταλλευτούν μια προσφορά που θα τους αποφέρει αυξημένα κέρδη, εφόσον τοποθετήσουν ένα νικητήριο στοίχημα στην αγορά του νικητή του αγώνα.

 

Ο Stoiximan, άλλωστε, έχει συμπεριλάβει τον αποψινό αγώνα στο καθημερινό πρόγραμμα των προσφορών του και ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα σε επιλεγμένα στοιχήματα. Η συγκεκριμένη προσφορά βρίσκεται καθημερινά στην ιστοσελίδα της εταιρείας και υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους επιλέξουν τους σημαντικότερους αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Και σήμερα, είναι η σειρά του αγώνα ανάμεσα σε Τσεντεβίτα και Ολυμπιακό να αποφέρει αυξημένα κέρδη.

 

Από τη στιγμή που η γκανιότα απουσιάζει, λοιπόν, οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή στον αποψινό αγώνα της EuroLeague είναι αυξημένες. Η προμήθεια που διατηρεί συνήθως ο bookmaker είναι στο 0%, οπότε οι αποδόσεις παρέμειναν σε υψηλά επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν το στοίχημά τους, πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του νικητή.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε, λοιπόν, ο Stoiximan στην αγορά του νικητή του αποψινού αγώνα μπάσκετ είναι οι εξής: 1.93 για νίκη της Τσεντεβίτα και 2.06 για νίκη του Ολυμπιακού. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, κυμαίνονται στα κορυφαία επίπεδα της αγοράς, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων διατηρεί κανονικά γκανιότα και έχει ανακοινώσει ελαφρώς χαμηλότερες.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του Τσεντεβίτα-Ολυμπιακός στην αγορά του 1Χ2 και προβλέψουν σωστά το νικητή θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη. Και αυτές είναι οι μόνες απαιτήσεις της προσφοράς, η οποία δε ζητά από τους παίχτες άλλα ανταλλάγματα, όπως ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή τζιράρισμα των επιπλέον κερδών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία