Κορυφαίες αποδόσεις στην αγγλική Premier League ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Οι αγώνες της αγγλικής Premier League συνεχίζονται και σήμερα και οι στοιχηματικές εταιρίες διαθέτουν στους παίχτες του στοιχήματος αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, αλλά και προσφορές για να εκμεταλλευτούν. Μια τέτοια προσφορά είναι διαθέσιμη στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet, η οποία ανακοίνωσε κορυφαίες αποδόσεις για όσα μέλη της τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Μπράιτον-Τσέλσι.

Η προσφορά που προκάλεσε την αύξηση των αποδόσεων είναι αυτή της 0% γκανιότας. Ο αγώνας ανάμεσα σε Μπράιτον και Τσέλσι προσφέρεται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία σημεία να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Μπράιτον-Τσέλσι με 0% γκανιότα στο 1Χ2

Η σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Μπράιτον και Τσέλσι. Τα στοιχήματά τους θα πρέπει επίσης να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, αφού στο live οι αποδόσεις θα επιστρέψουν σε κανονικά επίπεδα. Από την άλλη, δεν έχει καμία σημασία η αξία των στοιχημάτων, αλλά και το αν θα πρόκειται για μονά ή παρολί. Ωστόσο, είναι απαραίτητη προϋπόθεση τα στοιχήματα να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Όσοι παίχτες καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Μπράιτον-Τσέλσι θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στον αγώνα

Οι αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από την προσφορά είναι αυτές που θα συναντήσουν οι παίχτες στο 1Χ2 του Μπράιτον-Τσέλσι. Οι εν λόγω αποδόσεις έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 5.88 για νίκη της Μπράιτον, 4.51 για ισοπαλία και 1.64 για νίκη της Τσέλσι. Οι αποδόσεις αυτές καταφέρνουν να ξεπεράσουν τον μέσο όρο της αγοράς και μπορούν να αποφέρουν περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία