Μονπελιέ-Λυόν με 0% γκανιότα* στη Novibet

Με την πρώτη φάση των 8 του Champions League να βρίσκεται πίσω μας, η εταιρία στοιχημάτων Novibet στρέφει απόψε το βλέμμα της στα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης και ιδιαίτερα στη Ligue 1 της Γαλλίας, επιλέγοντας έναν αγώνα για τη σημερινή της προσφορά**.

 

Πρόκειται για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει σήμερα στον αγώνα της Μονπελιέ με τη Λυόν. Η συγκεκριμένη προσφορά** επιτρέπει στους παίχτες να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, τοποθετώντας στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα. Αυτό είναι δυνατόν, χάρη στην απουσία της γκανιότας*, της προμήθειας που είναι υπεύθυνη για τη μικρή μείωση των αποδόσεων, προκειμένου να εξασφαλίσει κάποιο κέρδος ο bookmaker, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Αφού, λοιπόν, απουσιάζει η συγκεκριμένη προμήθεια, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον αγώνα της Μονπελιέ με τη Λυόν δε μειώθηκαν ποτέ και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet έχουν ως εξής: 4.40 για νίκη της Μονπελιέ, 3.45 για ισοπαλία και 2.05 για νίκη της Λυόν. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις υπόσχονται αυξημένα κέρδη και συγκαταλέγονται στις κορυφαίες του ανταγωνισμού. Οι περισσότερες από τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον συγκεκριμένο αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει να μην είναι τόσο υψηλές.

 

Τα αυξημένα κέρδη, όμως, θα έρθουν μόνο στην περίπτωση που οι παίχτες προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, στοιχηματίζοντας στην αγορά του 1Χ2 στο Μονπελιέ-Λυόν. Επιπλέον, τα στοιχήματά τους θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, προκειμένου να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά**. Τέλος, δεν είναι αναγκασμένοι να στοιχηματίσουν κάποιο συγκεκριμένο ποσό ούτε να τζιράρουν την αξία των επιπλέον κερδών που θα εξασφαλίσουν – σύμφωνα με τους όρους της προσφοράς**, άλλωστε, αυτά έχουν τη μορφή μετρητών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία