Δύο αγώνες του Champions League με 0% γκανιότα στην εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Το Champions League επιστρέφει σήμερα και ανάμεσα στους αγώνες που παρουσιάζουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον βρίσκονται και δύο αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν ακόμη περισσότερο στην εταιρία στοιχημάτων Goalbet, χάρη στο γεγονός ότι υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους συμμετάσχουν με επιτυχία στη σημερινή προσφορά. Η προσφορά που υπόσχεται τα περισσότερα κέρδη είναι αυτή της 0% γκανιότας, η οποία έχει ενεργοποιηθεί για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 δύο σημερινών αγώνων: του Μπαρτσελόνα-Τότεναμ και του Λίβερπουλ-Νάπολι.

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν, μέσω μιας σειράς αυξημένων αποδόσεων.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις της Goalbet στο Champions League

Χάρη στην προσφορά, η νόμιμη στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet διατηρεί μηδενική προμήθεια στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στο 1Χ2 των δύο επιλεγμένων αγώνων, με αποτέλεσμα οι σχετικές αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Με τη 0% γκανιότα σε ισχύ, λοιπόν, η Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στους σημερινούς αγώνες: στον πρώτο, 2.02 για νίκη της Μπαρτσελόνα, 4.31 για ισοπαλία και 3.61 για νίκη της Τότεναμ, και στον δεύτερο, 1.66 για νίκη της Λίβερπουλ, 4.41 για ισοπαλία και 5.71 για νίκη της Νάπολι.

Οι παραπάνω αποδόσεις θα παραμείνουν αυξημένες, έως την έναρξη κάθε αγώνα. Έως τότε, οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Όσοι τα καταφέρουν θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη (ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων), χωρίς να έχουν αντιμετωπίσει αυξημένο ρίσκο.

Οι αυξημένες αποδόσεις της Goalbet στα Μπαρτσελόνα-Τότεναμ και Λίβερπουλ-Νάπολι, τέλος, ξεπερνούν τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, ενώ παράλληλα υπόσχονται αυξημένα κέρδη που θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία