Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η Championsbet υποδέχεται την επιστροφή των αγώνων του Champions League με ένα πλήθος επιλογών στοιχηματισμού για όσα μέλη της θέλουν να διεκδικήσουν κέρδη από τους αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου και ειδικά στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα, οι ευκαιρίες για να διεκδικήσουν κέρδη είναι πολλές. Βέβαια, η ιστοσελίδα στοιχήματος δε θα μπορούσε να αρκεστεί στην απλή στοιχηματική κάλυψη του αγώνα και έσπευσε να ανακοινώσει και τη σημερινή της προσφορά για την αναμέτρηση του Champions League.

 

Η προσφορά δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας. Η συγκεκριμένη εξαλείφει τη γκανιότα, την προμήθεια που διατηρεί ο bookmaker, και επιτρέπει στις αποδόσεις να αυξηθούν, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη. Η συγκεριμένη προσφορά, λοιπόν, ισχύει σήμερα στον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαρτσελόνα, στην αγορά του 1Χ2.

 

Εκεί θα βρουν οι ενδιαφερόμενοι τις αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε η Championsbet. Αναλυτικότερα, στο σημείο που προβλέπει νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν, η απόδοση αυξήθηκε στο 3.50, στο σημείο που προβλέπει ισοπαλία, αυξήθηκε στο 3.59 και στο σημείο που προβλέπει νίκη της Μπαρτσελόνα, αυξήθηκε στο 2.28. Οι αποδόσεις συγκαταλέγονται στις κορυφαίες της αγοράς, χάρη στην προσφορά της Championsbet. Άλλωστε, οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα και ο μέσος όρος της αγοράς κυμαίνεται λίγο χαμηλότερα.

 

Η προσφορά της Championsbet, τέλος, ισχύει έως τις 21:45, ώρα έναρξης του αγώνα, και δε μεταφέρεται στο live στοίχημα. Τις αποδόσεις, λοιπόν, θα μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι στοιχηματίσουν πριν τη σέντρα του αγώνα, στην αγορά του 1Χ2. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη και, μάλιστα, με τη μορφή μετρητών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία