Ρέντινγκ-Ίπσουιτς με 0% γκανιότα* στη Novibet

Η Novibet στρέφει σήμερα το βλέμμα της στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Ευρώπης, όπου έχουν επανέλθει κάποια από τα δημοφιλέστερα πρωταθλήματα, και καλύπτει κάθε αγώνα, ανακοινώνοντας παράλληλα και κάποιες προσφορές** για τα μέλη της. Ο αγώνας που ξεχωρίζει στην ιστοσελίδα του στοιχήματος, μάλιστα, προέρχεται από το αγγλικό Championship και προσφέρεται με 0% γκανιότα*.

 

Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Ρέντινγκ και Ίπσουιτς, ο οποίος ξεκινά στις 22:00 και δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους σε επιλεγμένα σημεία με αυξημένες αποδόσεις. Χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*, άλλωστε, όσοι επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 στο Ρέντινγκ-Ίπσουιτς θα δουν αποδόσεις υψηλότερες του συνηθισμένου. Η συγκεκριμένη προσφορά** εξαλείφει την προμήθεια που διατηρεί η Novibet και οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί. Έτσι, όσοι παίχτες επιλέξουν τα αντίστοιχα σημεία θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά** ισχύει έως την έναρξη του αγώνα και αποκλειστικά στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet στον αποψινό αγώνα του Championship έχουν ως εξής: 2.30 για νίκη της Ρέντινγκ, 3.35 για ισοπαλία και 3.70 για νίκη της Ίπσουιτς.

 

Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά** της Novibet και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες των ιστοσελίδων του ανταγωνισμού. Οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα, με αποτέλεσμα να έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις που ανακοίνωσαν.

 

Η σημερινή προσφορά** της Novibet, τέλος, δε ζητά επιπλέον ανταλλάγματα από τους παίχτες. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να στοιχηματίσει όσα χρήματα επιθυμεί (δεν υπάρχει ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού) και να επιλέξει ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Και, εφόσον προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα εξασφαλίσει αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία